Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti din Buzău, agresaţi de un fost coleg. Fiul de 12 ani a filmat întreaga scenă: "Sunt live pe Tik Tok, 11 persoane"

Doi poliţişti din Buzău au fost agresaţi de un fost agent, în prezent pensionar la 51 de ani, în timp ce au intervenit pentru a aplana un scandal în familie.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 14:33

Vezi și

Potrivit IPJ Buzău, cei doi poliţişti au fost chemaţi la adresă după ce bărbatul şi fiul acestuia în vârstă de 12 ani ar fi agresat o femeie de 70 de ani care stă cu ei în apartament.

Pe imagini se vede cum fostul agent este extrem de recalcitrant şi îşi îndeamnă copilul să filmeze întreaga scenă. Apoi, în momentul în care i se cer actele, acesta răspunde că "o să vă arăt când vreau eu, nu am chef, poate mâine dimineaţă".

Confruntarea se mută pe holul blocului, iar poliţiştii încearcă să îl imobilizeze pe bărbat, care devine agresiv şi începe să îi lovească cu piciorul. "Foloseşte spray-ul, care e problema?", le spune acesta, timp în care copilul anunţă că este live pe Tik Tok şi se uită 11 persoane. Într-un final, fostul agent a fost condus la secţie, împreună cu fiul de 12 ani, pentru a fi evaluaţi din punct de vedere medical şi pentru a primi consiliere psihologică.

Comunicatul IPJ Buzău cu privire la incident

"În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizaţi prin Apel 112 cu privire la faptul că un buzoian de 51 de ani, provoacă scandal în familie.

La faţa locului a fost direcţionat imediat un echipaj de poliţie pentru verificarea aspectelor semnalate și luarea măsurilor legale.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cele sesizate se confirmă si că, atât bărbatul, cât și fiul acestuia, un minor în vârstă de 12 ani, s-ar fi manifestat agresiv față de o femeie în vârstă de 70 de ani, rudă a celor doi. 

Bărbatul și fiul acestuia au fost preluați de echipajul de poliție, fiind conduși și internați pentru evaluare medicală, respectiv consiliere psihologică, la unități medicale de specialitate. 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lovire și alte violențe.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile Legii nr. 217/2003, precum și posibilitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă aceasta a refuzat emiterea unui astfel de ordin.

De asemenea, se analizează împreună cu Parchetul dacă sunt întrunite elementele constitutive infracțiunii de ultraj."

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Fii Observator » Poliţişti din Buzău, agresaţi de un fost coleg. Fiul de 12 ani a filmat întreaga scenă: "Sunt live pe Tik Tok, 11 persoane"