Antena Meniu Search
x

Video "Să vă ducă la nebuni, domnule, nu aici. Ce, e psihiatrie aici?" Pacient legat de pat şi umilit de paznic şi infirmieră, la spitalul judeţean din Brăila

Caz şocant la spitalul judeţean clinic de urgenţă din Brăila. Un pacient internat a fost supus la umilinţe chiar de paznicul unităţii spitaliceşti, dar şi de o infirmieră.

de Redactia Observator

la 04.03.2024, 09:42

Vezi și

Pacientul a fost legat de pat şi înjosit chiar de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de el. Imaginile sunt greu de descris în cuvinte. Bărbatul care stă întins pe patul mobil are 64 de ani şi multiple afecţiuni medicale. Scenele teribile au fost filmate de un alt pacient aflat în încăpere. 

Angajaţi ai spitalului: "Am şi eu familie şi copii acasă, nu stau să mă bagi tu pe mine în pământ. Să vă ducă la nebuni, domnule, nu aici să ne înnebuniţi pe noi. Da ce, e psihiatrie aici?"

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, poliţiştii din Brăila s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă. Şi spitalul a început o anchetă, doar că purtătorul de cuvânt are o explicaţie halucinantă pentru comportamentul angajaţilor.

Dragoș Voicu, purtător de cuvânt spital Brăila: Ceea ce bodogănea, bodognea pentru ea, pentru că după trei ore de luptă cu un pacient de genul ăsta simţi nevoia să te exteriorizezi. Pentru modul in care a reacţionat va răspunde în faţa consiliului de Etică 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » "Să vă ducă la nebuni, domnule, nu aici. Ce, e psihiatrie aici?" Pacient legat de pat şi umilit de paznic şi infirmieră, la spitalul judeţean din Brăila