Antena Meniu Search
x

Video Scandal cu interlopi în Reghin. Două clanuri rivale s-au luat la bătaie în faţa unui restaurant din centrul oraşului

Un nou scandal aduce în prim-plan rivalitatea dintre clanurile interlope din Reghin. Un conflict iscat chiar într-un restaurant din centrul oraşului s-a lăsat cu victime.

de Mihaela Uretu

la 12.08.2021, 17:10

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul a avut loc joi seară chiar într-un restaurant situat în centrul oraşului. Potrivit martorilor, un bărbat ar fi fost rănit. 

Martor via Fii Observator: Bătaie între rromi. În Reghin, judeţul Mureș. La un restarant. L-au tăiat pe unul dintre ei cu săbiile. Aseară, în jurul orei 23. Din câte am auzit ceva reglare de conturi.  

Poliţia face în continuare cercetări, un bărbat a fost transportat la spital

"La data de 11 august a.c., în cursul serii, polițiștii din Reghin au fost sesizați cu privire la faptul că, la un restaurant, din localitate, are loc un scandal între mai multe persoane.La fața locului, s-au deplasat polițiști, jandarmi, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru aplanarea  conflictului și restabilirea ordinii și liniștii publice.Un bărbat a fost transportat la unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri  medicale.Cercetările sunt continuate sub urmărirea  penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.", au informat reprezentanţii IPJ.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Scandal cu interlopi în Reghin. Două clanuri rivale s-au luat la bătaie în faţa unui restaurant din centrul oraşului