Antena Meniu Search
x

Video Scandal în traficul din Bucureşti. Pieton, filmat cum loveşte cu piciorul o maşină şi scuipă şoferul

Un incident mai rar întâlnit s-a produs vineri dimineaţa în traficul din Bucureşti şi a fost surprins de camera de supraveghere montată pe una dintre maşinile din trafic.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 11:02

Vezi și
  • Incidentul din traficul din Bucureşti s-a produs vineri dimineaţa.

Imaginile, care ar fi fost surprinse în zona Aerogării, arată cum şoferul unei maşini blocate în trafic pe trecerea de pietoni caută să dea cu spatele, tocmai pentru a evita acest lucru şi eventual a permite pietonilor să traverseze, în cazul în care culoarea semaforului se schimbă.

Însă, şoferul maşinii respective nu a observat că prin spatele acesteia tocmai trecea un pieton care şi-a forţat norocul şi a fost la un pas să-l acroşeze.

Extrem de nervos că a fost pe punctul să fie lovit de maşina respectivă, pietonul a căutat să-şi facă singur dreptate. A luat la şuturi bolidul, aplicându-i cel puţin două lovituri, iar apoi, conform imaginilor primite via Fii Observator, a fost surprins şi cum scuipă în direcţia şoferului.

Din păcate, numărul de incidente care se produc în traficul din Bucureşti este în continuă creştere, iar motivele care stau la baza producerii acestor incidente sunt dintre cele mai diverse şi surprinzătoare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Scandal în traficul din Bucureşti. Pieton, filmat cum loveşte cu piciorul o maşină şi scuipă şoferul