Antena Meniu Search
x

Video Scandal la o şcoală din Galaţi: O elevă ar fi făcut semipareză, după un conflict cu diriginta. Profesoara i-a terorizat la ore

Situaţie extrem de gravă la o şcoală gimnazială din Galați. Părinții acuză un cadru didactic că le terorizează copiii. Profesoara ar avea un limbaj extrem de agresiv în timpul orelor şi un comportament neadecvat. Mai mult, o mamă susţine că fiica ei ar fi ajuns la spital cu pareză după un conflict cu profesoara respectivă. 

de Adrian Obreja

la 16.02.2022, 19:11

Vezi și

Câţiva dintre părinţii copiilor de la această clasă spun că diriginta are un comportament total neadecvat, ţipă la elevi în timpul orelor, le vorbeşte agresiv, îi ţine minute în şir în picioare şi chiar i-a pus să spele podeaua clasei unde învaţă.

Ba mai mult, o altă mamă susţine că fata ei a ajuns la spital cu semipareză, după tensiunile care au loc la orele de curs

A ajuns la spital cu semipareză

Conducerea şcolii spune că a discutat cu doamna dirigintă, care a admis şi în acelaşi timp a respins o parte din acuzaţii. Directoarea a anunţat că va monitoriza cu atenţie activitatea de la ore pentru a vedea ce se întâmplă cu exactitate acolo.

Pe acelaşi subiect

În acelaşi timp, diriginta acuzată de părinţi susţine că nu are un asftfel de comportament şi doar că metodele ei sunt un pic mai dure şi mai severe. În tot acest caz inspectoratul şcolar Galaţi a pornit o anchetă şi susţine că dacă se va demonstra că diriginta are un comportament neadecvat  nu va ezita să ia măsuri în cazul ei. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Scandal la o şcoală din Galaţi: O elevă ar fi făcut semipareză, după un conflict cu diriginta. Profesoara i-a terorizat la ore