Antena Meniu Search
x

Video Și-a riscat viața ca să facă economie la bilet! Un bărbat din Ploiești, filmat în timp ce mergea pe tamponul unui tramvai din oraș

Agăţat de tamponul tramvaiului. Aşa fost surprins călătorind un bărbat din Ploieşti, de o şoferiţă care a filmat uluită întreaga scenă. 

de Redactia Observator

la 31.01.2023, 19:43

Vezi și

Incidentul a avut loc pe o stradă din Ploieşti. Şoferiţa care l-a observat a pus intrigată mâna pe telefon că să înregistreze scenă şi a trimis imaginile pe Fii Observator. Bărbatul, în schimb, fără să sesiseze pericolul şi faptul că îşi riscă viaţa, părea că se bucură de călătoria inedită. 

Martor via Fii Observator: "Cum se circulă cu tramvaiul la Ploiești, fără bilet. Am surprins o persoană când circula suit în spatele tramvaiului", a transmis o cititoare prin intermediul secţiunii Fii Observator. 

Incidentele în care sunt implicate tramvaiele sunt tot mai frecvente. La sfârşitul anului trecut, un tramvai a sărit de pe sine pe Şoseaua Petricani din Bucureşti, după ce s-a tamponat cu un altul care mergea pe aceeaşi linie. Incidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 7. 

Din fericire, în vagoane erau numai câţiva pasageri, care nu au avut nevoie de ajutorul medicilor şi nici vatmanii nu au fost răniţi. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Fii Observator » Și-a riscat viața ca să facă economie la bilet! Un bărbat din Ploiești, filmat în timp ce mergea pe tamponul unui tramvai din oraș