Antena Meniu Search
x

Video Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii din București este căutat de poliție. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră

Scene şocante în parcarea unei spălătorii auto din Capitală. Un angajat a fost lovit intenţionat cu maşina de un client. Atenţie urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 13:45

Vezi și

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum şoferul autoturismului vine cu viteză spre doi dintre angajaţii spălătoriei. Unul dintre ei sare din faţa maşinii în ultima clipă, celălalt este lovit în plin şi aruncat la câţiva metri distanţă.

Şoferul a fugit de la locul incidentului, iar victima lui a ajuns la spital. 

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii din București este căutat de poliție. Bărbatul a fost dat în consemn la frontieră