Antena Meniu Search
x

Video Tabără de groază pentru copii, în județul Argeș: Toalete pline de gunoi, camere mici și murdare, fără aer condiționat sau dușuri

Revoltat de condițiile pe care le-a găsit într-o tabără de copii din județul Argeș, un părinte, de meserie polițist, ne-a trimis imagini cu murdăria în care erau ținuți cei mici. Imaginile au fost filmate la finalul lunii iulie.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 14:57

Vezi și

Grajduri ponosite, camere mici și murdare, fără aer condiționat sau dușuri. Așa descrie bărbatul Tabăra de Echitație 7 Cai din localitatea Nămăești, județul Argeș. Acesta a filmat inclusiv toaletele din tabără, care erau pline de gunoaie și ambalaje. De altfel, bărbatul a povestit că în complex era "un miros execrabil", cei mici fiind lăsați într-o "mizerie de nedescris". "Ce mizerie! Nu pot să cred că ați ajuns aici", spune acesta, pe una dintre înregistrări.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Tabără de groază pentru copii, în județul Argeș: Toalete pline de gunoi, camere mici și murdare, fără aer condiționat sau dușuri