Antena Meniu Search
x

Video Trenul groazei pe ruta Cluj-Timişoara: Sticlă de suc pusă pe post de protecţie în geamul crăpat. „Este ireal!”

Românul s-a născut inventiv, însă uneori imaginaţia este dusă la extrem. Un cititor ne-a trimis pe platforma Fii Observator imagini de-a dreptul şocante dintr-un tren CFR ce mergea pe ruta Cluj-Timişoara.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 13:03

Vezi și

Angajaţii CFR au găsit o modalitate „inedită” şi „periculoasă” de a repara un geam crăpat. O sticlă de suc goală plasată strategic şi o bucată de carton. Ca şi când nu era suficient, din cauza zduncinăturilor din timpul mersului, geamul trepidează, ca şi când ar fi gata oricând să cadă.

„Aşa arată trenul IR1539 din direcţia Cluj în directia Timişoara. Este nesigur şi foarte periculos pentru pasageri. Cum să pui o sticlă de suc în geamul spart şi o bucată de carton, ca să îl repari? Aşa circulă pasagerii. Este ireal”, ne-a scris cititorul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Trenul groazei pe ruta Cluj-Timişoara: Sticlă de suc pusă pe post de protecţie în geamul crăpat. „Este ireal!”