Antena Meniu Search
x

Video "Uite, ce-au dat! Încă arde acolo". Cum s-a văzut de pe malul românesc atacul cu drone al ruşilor din Chilia Nouă

Război în Ucraina. Micul port de încărcare a grâului de la Chilia Nouă, din Ucraina, a fost bombardat noaptea trecută.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 13:49

Vezi și

Localnicii și turiștii din Delta Dunării au privit îngroziți, de pe malul românesc al brațului Chilia Veche, ce se întâmplă sub ochii lor, la doar şase kilometri distanţă. Mai multe imagini ne-au fost trimise de telespectatori pe FII OBSERVATOR. Conform martorilor din zona, bombardamentele au început în jurul orei două dimineaţa şi au fost trimise de drone ruseşti de război.

Bubuitura a fost atât de puternică încât alarmele antifurt ale mașinilor de pe malul românesc s-au declanșat. Oamenii au auzit nu mai puțin de 11 proiectile aruncate asupra portului ucrainean de peste Dunăre, de la Chilia Nouă. 15% din populaţia localităţii Chilia Nouă este formată din români.

O persoană a decedat

Pe acelaşi subiect

În timpul unui atac cu drone de aproape trei ore asupra regiunii Odesa, mai multe instalaţii agricole şi portuare au fost avariate şi au fost raportate mai multe incendii în Izmail, unul dintre principalele porturi ucrainene pentru exportul de cereale, a declarat Oleh Kiper, guvernatorul din Odesa. "Un angajat al unei întreprinderi agricole, care a fost grav rănit, a murit la spital", a declarat Kiper.

Sistemele de apărare antiaeriană ale Ucrainei au distrus 23 din cele 33 de drone şi rachete lansate de Rusia. Printre acestea se numără 25 de drone Shahed de fabricaţie iraniană, şapte rachete de croazieră şi o rachetă balistică Iskander, au anunţat Forţele Aeriene ucrainene. Rusia a lansat, de asemenea, rachete spre Kiev miercuri dimineaţa devreme, dar sistemele ucrainene de apărare antiaeriană le-au doborât pe toate, a declarat administraţia militară a capitalei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » "Uite, ce-au dat! Încă arde acolo". Cum s-a văzut de pe malul românesc atacul cu drone al ruşilor din Chilia Nouă