Antena Meniu Search
x

Video Ultimele minute din viaţa unui motociclist surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul de 30 de ani din Dolj a intrat în viteză într-un cap de pod

Mai avea puţin şi era acasă, dar nu a reuşit să mai ajungă. Un moment de neatenţie, o clipă fatală şi un accident fatal. Ultimele minute din viaţa unui motociclist au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Monica Palade

la 03.01.2023, 14:23

Vezi și

Accidentul a avut loc în comuna Argetoaia în prima zi din an. În imaginile trimise de un cititor pe platforma Fii Observator, se vede cum bărbatul de 30 de ani pierde controlul direcţiei de mers şi intră cu viteză într-un cap de pod fiind aruncat în aer câţiva metri.

În ciuda eforturilor medicilor sosiţi la faţa locului, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. Inima i s-a oprit pentru totdeauana.

Ce spun poliţiştii

La data de 01 ianuarie a.c., ora 11:22, poliţiştii Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul tânărului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Ultimele minute din viaţa unui motociclist surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul de 30 de ani din Dolj a intrat în viteză într-un cap de pod