Antena Meniu Search
x

Un motociclist de 30 de ani din Dolj a murit în prima zi din an, în drum spre casă. A pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod

Prima zi din an a fost şi ultima pentru un motociclist din comuna doljeană Argetoaia. Bărbatul de 30 de ani a pierdut controlul şi a intrat în plin într-un cap de pod. Impactul i-a fost fatal, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

de Monica Palade

la 01.01.2023, 13:36

Un motociclist de 30 de ani a murit în prima zi din an, în drum spre casă. A pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod - IPJ Dolj

Omul mai avea puţin până să ajungă acasă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 

Ce spun poliţiştii 

La data de 01 ianuarie a.c., ora 11:22, poliţiştii Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul tânărului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un motociclist de 30 de ani din Dolj a murit în prima zi din an, în drum spre casă. A pierdut controlul şi a intrat într-un cap de pod