Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 14 ani din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie: s-a urcat la volan şi a dat peste un tânăr. Tatăl a vrut să spună poliţiei că el conducea, dar nici el nu avea permis

Inconştienţa unui copil a fost la un pas să provoace o tragedie. Deşi are doar 14 ani, s-a urcat la volan, după o ceartă cu alţi copii, şi a dat cu maşina peste un tânăr. Şoferul-copil conduce deja de trei ani, iar părinţii lui nu par să conştientizeze gravitatea situaţiei. În primă fază, au încercat să muşamalizeze totul.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.09.2021, 19:14

Vezi și

Râsetele tinerilor adunaţi în faţa cârciumei din sat au dispărut brusc când unul de-al lor a fost izbit din plin de o camionetă. În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum victima îi face semn şoferului să oprească. Prietenul lui băuse cam mult şi nu se mai putea ridica de jos.

"Când o trecut omul ăsta cu maşina i-am făcut semn să oprească că era ăsta jos şi l-o ocolit pe el şi m-a luat pe mine". Povesteşte chiar tânărul lovit. Băuse şi el, aşa că abia la spital s-a dezmeticit şi şi-a dat seama că a scăpat de moarte ca prin urechile acului. "Când eram la spital mi-o dat mesaj, şi-o cerut scuze, degeaba. Trebuia să se oprească să vadă", mai spune victima.

De fapt, şoferul nu era şofer. Era un copil de 14 ani care nu avea ce să caute la volan. Se certase cu alţi copii şi a vrut să îşi anunţe tatăl. În timp ce mama dormea în casă, iar tatăl era plecat din locuinţă, băiatul de 14 ani nu a stat pe gânduri. a venit la maşină, a găsit cheile în contact, a urcat la volan şi a plecat. "După ce s-a întâmplat aşa ceva cum să mai laşi chei. Toate cheile şi de la motoare şi de la maşină le-am luat", spun părinţii.

Tatăl s-a speriat, aşa că iniţial a spus poliţiei că el se afla la volan: "Am vrut să îl apăr prima dată, apoi am stat şi am gândit lucrurile şi am zis că nu-i bine, aşa are şi el o educaţie din chestia asta să nu mai facă". Educaţie, însă fără consecinţe imediate. Culmea, copilul conduce de la 11 ani. L-a învăţat chiar tatăl lui, la câmp, pe tractorul familiei. Doar că nici tatăl nu are are voie să conducă, căci are permis doar pentru motociclete.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Un copil de 14 ani din Iaşi a fost la un pas să provoace o tragedie: s-a urcat la volan şi a dat peste un tânăr. Tatăl a vrut să spună poliţiei că el conducea, dar nici el nu avea permis