Antena Meniu Search
x

Video Un urs a făcut slalom printre maşini şi a provocat două accidente pe DN1. Tragedie evitată la limită, pe ambele sensuri de mers

Accident pe Drumul Naţional 1 din judeţul Prahova. Un urs care a intrat pe şosea a fost lovit de două maşini. Incidentul se putea transforma într-o tragedie şi pentru şoferi. Animalul speriat a fost lovit iniţial de o maşină, apoi a sărit peste separatoarele de sens şi a fost lovit de încă una. Informaţii care pot avea impact emoţional. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.04.2022, 14:37

Vezi și

Totul a început pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Cornu. Un autoturism care circula pe sensul de coborâre de la Predeal spre Ploieşti a lovit un urs. Animalul a fost rănit în impactul iniţial, dar s-a ridicat, a traversat separatoarele de sens şi a fost lovit de un al doilea autoturism, care circula pe sensul opus. Ursul a fost aruncat câţiva metri, s-a ridicat din nou, iar după o perioadă petrecută pe postamentul drumului s-a întors în pădure.

Ursul a fost rănit, lovit de două maşini

Poliţiştii şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare Prahova au ajuns de urgenţă la faţa locului. Din fericire, accidentele s-au soldat doar cu pagube materiale şi nu au fost victime umane. Doar ursul a fost rănit.

Animalul a fost găsit în pădure: cel mai probabil, a suferit o fractură de femur în urma celor două izbituri foarte puternice de pe şosea. Ursul va fi monitorizat în perioada următoare pentru date privind starea sa de sănătate şi pentru a evita pericolele pentru cei din jur.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Un urs a făcut slalom printre maşini şi a provocat două accidente pe DN1. Tragedie evitată la limită, pe ambele sensuri de mers