Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a lăsat cele trei pisici să se inmulţească în garsonieră, până au ajuns 120

Un adăpost pentru animale din Valencia caută iubitori de animale să adopte 120 de pisici, care au fost găsite într-o garsonieră, după ce proprietarul locuinţei a fost evacuat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.09.2020, 23:20

120 de pisici, găsite într-o casă
Peste o sută de pisici avea un tânăr în garsonieră, după ce le-a lăsat să se înmulţească în voie - Profimedia Images/Foto de arhivă

Proprietarul, un tânăr, pretinde că a primit cadou în urmă cu câţiva ani trei pisici, dar, pentru că nu au fost castrate, au continuat să se reproducă în mica locuinţă, scrie The Mirror.

După ce a fost evacuat din casă, SPAMA Safor, un adăpost pentru animale din Valencia, a fost solicitat de către oficialii spanioli să salveze pisicile abandonate.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanţii adăpostului susţin că pisicile nu văzuseră niciodată lumina zilei, nu avuseseră niciodată îngrijiri veterinare și erau speriate, dar nu le era foame.

Adăpostul este acum în plin proces de vaccinare și sterilizare a tuturor pisicilor, astfel încât acestea să poată fi reinstalate.

Salvadora Tormas, care lucrează cu adăpostul, a declarat pentru AFP: „Se pare că proprietarul a primit o pereche de pisici în urmă cu trei ani și de atunci procreau. Este un dezastru. Cineva ar fi trebuit să-l ajute pe tipul acesta"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tânăr şi-a lăsat cele trei pisici să se inmulţească în garsonieră, până au ajuns 120