Antena Meniu Search
x

Cinci tineri "au uitat" să achite nota de plată într-un bar din Cluj şi acum sunt căutaţi de proprietarii localului: "Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie"

Un grup format din cinci tineri au "uitat" să achite nota de plată de câteva sute de lei dintr-un bar din Cluj.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 13:07

Cinci tineri "au uitat" să achite nota de plată într-un bar din Cluj şi acum sunt căutaţi de proprietarii localului: "Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie"
- Facebook / Che Guevara Social Pub

Tinerii, vorbitori de limbă spaniolă, au plecat din local fără să achite consumaţia şi au luat şi cu ei nota de plată. Cei cinci, doi băieţi şi trei fete, au fost surprinşi pe camerele de supraveghere cum pleacă fără să plătească, iar acum proprietarii localului îi caută. Nu atât pentru a recupera banii, cât pentru "a le da o lecţie".

"Marţi, 24.08.2021, seara, un grup de 5 tineri, 3 fete şi 2 băieţi, vorbitori de limbă spaniolă, după ce au petrecut bine în Che Guevara Social Pub, au fugit, literalmente, luând cu ei şi nota de plată şi cele câteva sute de lei pe care iniţial îi puseseră lângă nota de plată. Gest urât. Mulţumim celor care care ne vor ajuta să-i găsim. Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie", a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a localului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Cinci tineri "au uitat" să achite nota de plată într-un bar din Cluj şi acum sunt căutaţi de proprietarii localului: "Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie"