Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O grefieră din Vaslui a încercat să se sinucidă în clădirea Parchetului. A fost salvată de alarma de incendiu după ce a lăsat o ţigară aprinsă

Caz şocant la Parchetul Judeţean de pe lângă Tribunalul Vaslui. O grefieră a dat foc la câteva dosare şi a încercat să se sinucidă în instituţie. 

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 13:41

Din primele informaţii, femeia se pare că a pus o ţigară pe dosare şi apoi a vrut să se spânzure. Alarma de incendiu i-a salvat însă viaţă. Jandarmul de serviciu a intervenit imediat şi a chemat echipajele SMURD. Femeia a fost transportată la spital, iar flăcările au fost stinse imediat.

"Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui, precum și pentru evaluarea și acordarea primului ajutor unei femei. Până la sosirea echipajului  de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituției (aceștia au folosit mijloacele de primă intervenție avute la dispoziție). Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă", au transmis autorităţile.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » O grefieră din Vaslui a încercat să se sinucidă în clădirea Parchetului. A fost salvată de alarma de incendiu după ce a lăsat o ţigară aprinsă