Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Este oficial: românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul, fără viză

Recep Tayyip Erdoğan a semnat decretul prin care românii vor putea merge în Turcia doar pe baza buletinului, fără viză. Decizia a fost luată astăzi, după ce premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită oficială în Ankara, a avut o întâlnire cu preşedintele turc.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 12:54

Cetăţenii români vor putea călători în Turcia în baza cărţii de identitate pe o perioadă de maxim 90 de zile, potrivit unui decret semnat de preşedintele republicii, Recep Tayyip Erdogan.

În Turcia, doar cu buletinul

Documentul a fost publicat marţi în Monitorul Oficial turc.

Vezi și

”Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. şi protecţie internaţională”, prevede decretul semnat de preşedintele Turciei.

Tradus, putem intra în Turcia doar cu buletinul. Măsura ar putea intra în vigoare în scurt timp, în luna iunie, adică peste aproximativ două săptămâni.

Decizia luată de preşedintele Recep Tayyip Erdogan vine în contextul vizitei oficiale pe care prim-ministrul Marcel Ciolacu o efectuează, marţi, la Ankara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Este oficial: românii vor putea merge în Turcia doar cu buletinul, fără viză