Antena Meniu Search
x

Foto Gest nobil din partea unui sărman din Iași. Bărbatul a predat poliţiştilor un telefon extrem de scump, pe care l-a găsit în tren

Un bărbat din comuna Vlădeni, județul Iași, ne dă o adevărată lecție de omenie, după ce a găsit în tren un telefon mobil în valoare de 7.000 lei.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 16.06.2021, 18:38

Bărbatul predă telefonul mobil poliției - PTF Iași
  • Bărbatul a predat imediat telefonul mobil poliției.
  • Oamenii legii l-au felicitat pentru gestul său onorabil.

Bărbatul a călătorit cu trenul de la Dorohoi spre Iaşi, iar la coborâre a observat, pe o banchetă, un smartphone. Nu s-a gândit nicio clipă să păstreze telefonul, așa că s-a prezentat imediat la sediul Postului de Poliţie Transporturi din Iaşi și a predat polițiștilor smartphone-ul care valora 7.000 lei.

Telefonul a ajuns în mâinile proprietarului

Oamenii legii au stabilit că telefonul mobil aparţine unui tânăr, din comuna Andrieşeni, care tocmai venise la post pentru a reclama pierderea lui. Bunul a fost predat tânărului, care i-a mulţumit bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Poliţiştii de la Transporturi i-au transmis felicitări bărbatului pentru gestul său, care reprezintă un exemplu de urmat!

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gest nobil din partea unui sărman din Iași. Bărbatul a predat poliţiştilor un telefon extrem de scump, pe care l-a găsit în tren