Antena Meniu Search
x

Galerie foto Emi și Cuza, show total ȋn semifinala Te cunosc de undeva! cu o transformare ȋn Ristei și Vescan. "Cu Vescan avem piesă, cu Florin nu, poate ȋl convingem"

Semifinala Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Artiștii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o transformare ȋn Florin Ristei și Vescan, moment care deopotrivă le-a dat bătăi de cap, dar i-a și ȋncântat.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 15:57

„Făcând un moment ȋn care unul dintre artiști e pe canapea, nu mai ai cinci juraţi, ai șase!”, a mărturisit Cuza la antrenamentele de canto, completând: „Cântă bine Ristei, deși, ȋn contextul Te cunosc de undeva! poate nu e bine să recunosc asta...”, pentru ca apoi să continue râzând „Bine, Florin și exagerează cu vocea!”. Colegul lui a intervenit imediat: „E ca ăla care are și arată la toată lumea că are, ca și cum ai două ceasuri cu diamante și le porţi pe amândouă!”. Mai mult, băieţii au mai continuat: „Noi cu Vescan avem piesă, cu Florin nu, poate ȋl convingem!”. O orchestră i-a acompaniat live pe băieţii de la Noaptea Târziu pe momentul lor, iar Florin Ristei a dat dovadă de colegialitate și i-a adus lui Cuza ȋntreaga ţinută din referinţă. Cum s-au descurcat Emi și Cuza cu provocarea primită, telespectatorii vor putea afla cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva! va aduce ȋn faţa telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sâmbătă cu un duel nemaivăzut și o recompensă pe măsură: un loc direct ȋn marea finală. Pe lângă acesta, cele 8 echipe de artiști se vor ȋntrece ȋn transformări care mai de care mai spectaculoase, ȋn lupta pentru un loc ȋn marea finală a show-ului. Cum se vor descurca cei doi artiști cu spumoasa transformare, dar și cine va câștiga duelul și ȋși va asigura astfel un loc ȋn marea finală, telespectatorii vor putea afla urmărind semifinala Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Media » Emi și Cuza, show total ȋn semifinala Te cunosc de undeva! cu o transformare ȋn Ristei și Vescan. "Cu Vescan avem piesă, cu Florin nu, poate ȋl convingem"