Meniu
Search
x

Foto Gest nobil din partea unui sărman din Iași. Bărbatul a predat poliţiştilor un telefon extrem de scump, pe care l-a găsit în tren

Un bărbat din comuna Vlădeni, județul Iași, ne dă o adevărată lecție de omenie, după ce a găsit în tren un telefon mobil în valoare de 7.000 lei.

De Diana Udrescu la 16.06.2021, 18:38
  • Bărbatul a predat imediat telefonul mobil poliției.
  • Oamenii legii l-au felicitat pentru gestul său onorabil.

Bărbatul a călătorit cu trenul de la Dorohoi spre Iaşi, iar la coborâre a observat, pe o banchetă, un smartphone. Nu s-a gândit nicio clipă să păstreze telefonul, așa că s-a prezentat imediat la sediul Postului de Poliţie Transporturi din Iaşi și a predat polițiștilor smartphone-ul care valora 7.000 lei.

Telefonul a ajuns în mâinile proprietarului

Oamenii legii au stabilit că telefonul mobil aparţine unui tânăr, din comuna Andrieşeni, care tocmai venise la post pentru a reclama pierderea lui. Bunul a fost predat tânărului, care i-a mulţumit bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă. Poliţiştii de la Transporturi i-au transmis felicitări bărbatului pentru gestul său, care reprezintă un exemplu de urmat!

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Gest nobil din partea unui sărman din Iași. Bărbatul a predat poliţiştilor un telefon extrem de scump, pe care l-a găsit în tren