Antena Meniu Search
x

Primarul din Iași, Mihai Chirică, implicat într-un accident rutier (Video)

Mihai Chirică, Primarul din Iași, a fost implicat într-un accident produs sâmbătă seară, în oraș.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 08.03.2020, 00:47

Mihai Chirică lângă mașină după accident
Mihai Chirică a fost implicat într-un accident rutier, la Iași - Observator
  • Mașinile au fost avariate în impact.
  • Accidentul nu a avut victime în stare gravă.

Mihai Chirică, Primarul din Iași, a fost implicat într-un accident produs sâmbătă seară, în oraș. Două mașini s-au ciocnit și au fost avariate. Primarul, celălalt șofer și o pasageră au fost transportați la spital, însă niciunul nu e în stare gravă. Accidentul a avut loc la câteva ore după ce liberalii ieșeni și-au proclamat susținerea pentru candidatura lui Mihai Chirică din partea formațiunii la un nou mandat de primar și au aprobat adeziunea lui la PNL.

Accidentul s-a produs în intersecția de la Moara de Foc, în Iași, sâmbătă seară. Într-una dintre cele două mașini care s-au ciocnit se afla și Primarul orașului, Mihai Chirică.

Martorii au surprins momentul în care edilul este însoțit de paramedicii veniți la accident și se urcă într-o ambulanță SMURD. 

În momentul accidentului, la volanul uneia dintre mașini era primarul Chirică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, o tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea a fost preluată cu targa de echipajul SMURD și dusă în ambulanță.

Ce spun polițiștii

Mihai Chirică, șoferul celeilalte mașini și o pasageră au fost duși la spital. Atât în cazul primarului, cât și al celuilalt șofer, rezultatul etilotestului a fost negativ, arătând că cei doi nu au consumat băuturi alcoolice.

”În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana Bîlea.

Ce spun medicii

”Pacienții sunt toți conștienți, stabili hemodinamic, au, la evaluarea primară, contuzii la nivel toracic, la nivelul membrelor inferioare. Sunt în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon, vor avea nevoie de investigații clinice și paraclinice, la capătul cărora vom decide dacă necesită un tip de intervenție și dacă necesită internare în spitalul nostru sau în Neurochirurgie”, a declarat Diana Cimpoieșu, șefa UPU de la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Conform medicilor, niciunul dintre cei trei nu e în stare gravă. Primarul a rămas însă internat, pe timpul nopții.

Cu câteva ore înainte de accident, Mihai Chirică a fost votat de către Biroul Politic Județean al PNL Iași drept candidat al partidului la un nou mandat de primar la Iași. De asemenea, liberalii ieșeni au aprobat adeziunea edilului la formațiunea lor.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Iași, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Primarul din Iași, Mihai Chirică, implicat într-un accident rutier (Video)