Antena Meniu Search
x

O franţuzoaică şi-a găsit telefonul de ultimă generaţie furat dintr-un bar din Paris tocmai în România. Femeia nu mai crede că o să şi-l recupereze

O nouă situaţie neplăcută în care românii noştri sunt implicaţi. O franţuizoaică s-a plâns pe un grup din Constanţa că şi-a găsit telefonul mobil de ultimă generaţie, care i-a fost furat dintr-un bar din Paris, tocmai în România, la Constanţa.

de Monica Palade

la 16.02.2023, 17:24

iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro Max - Profimedia Images

Tânăra nu crede însă că mai are şanse să îşi recupereze bunul, dar speră ca măcar să îi avertizeze pe posibilii doritori de a-l achiziţiona.

Telefon furat în Paris, găsit în Constanţa

Cu ajutorul aplicației de urmărire a dispozitivului, puse la dispoziție de producătorul Apple, franţuzoaica şi-a găsit iPhone-ul 14 Pro Max pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanţa. “Bună, scuze pentru traducere, folosesc un traducător. Sunt cetățean francez și locuiesc la Paris. Săptămâna trecută un român mi-a furat telefonul IPHONE 14 pro max dintr-un bar din Paris. Telefonul era localizat aici. Știu că nu-mi voi primi niciodată telefonul înapoi, dar dacă cineva încearcă să ți-l vândă să știi că este un telefon furat. Aici este locația și numărul IMEI, atenție”, este mesajul postat de tânără pe pagina sa de Facebook.

Românii au încurajat-o să anunţe poliţia şi chiar i-au dat o adresă de email. Chiar şi aşa, tânăra din Paris pare resemnată. Preţul unui iPhone 14 Pro Max variază între 7.000 şi 8.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O franţuzoaică şi-a găsit telefonul de ultimă generaţie furat dintr-un bar din Paris tocmai în România. Femeia nu mai crede că o să şi-l recupereze