Antena Meniu Search
x
LIVE

O franţuzoaică şi-a găsit telefonul de ultimă generaţie furat dintr-un bar din Paris tocmai în România. Femeia nu mai crede că o să şi-l recupereze

O nouă situaţie neplăcută în care românii noştri sunt implicaţi. O franţuizoaică s-a plâns pe un grup din Constanţa că şi-a găsit telefonul mobil de ultimă generaţie, care i-a fost furat dintr-un bar din Paris, tocmai în România, la Constanţa.

De Monica Palade la 16.02.2023, 17:24
iPhone 14 Pro Max
iPhone 14 Pro Max - Profimedia Images

Tânăra nu crede însă că mai are şanse să îşi recupereze bunul, dar speră ca măcar să îi avertizeze pe posibilii doritori de a-l achiziţiona.

Telefon furat în Paris, găsit în Constanţa

Cu ajutorul aplicației de urmărire a dispozitivului, puse la dispoziție de producătorul Apple, franţuzoaica şi-a găsit iPhone-ul 14 Pro Max pe Bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanţa. “Bună, scuze pentru traducere, folosesc un traducător. Sunt cetățean francez și locuiesc la Paris. Săptămâna trecută un român mi-a furat telefonul IPHONE 14 pro max dintr-un bar din Paris. Telefonul era localizat aici. Știu că nu-mi voi primi niciodată telefonul înapoi, dar dacă cineva încearcă să ți-l vândă să știi că este un telefon furat. Aici este locația și numărul IMEI, atenție”, este mesajul postat de tânără pe pagina sa de Facebook.

Românii au încurajat-o să anunţe poliţia şi chiar i-au dat o adresă de email. Chiar şi aşa, tânăra din Paris pare resemnată. Preţul unui iPhone 14 Pro Max variază între 7.000 şi 8.000 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O franţuzoaică şi-a găsit telefonul de ultimă generaţie furat dintr-un bar din Paris tocmai în România. Femeia nu mai crede că o să şi-l recupereze