Antena Meniu Search
x

O mamă din Mureş îşi caută disperată fiul. Tânărul este surdo-mut şi epileptic şi a dispărut în urmă cu aproape o lună

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Mureş, este de negăsit de aproape o lună de zile. Bărbatul este surdo-mut şi epileptic şi a dispărut din data de 17 decembrie.

O mamă din Mureş îşi caută disperată fiul. Tânărul este surdo-mut şi epileptic şi a dispărut în urmă cu aproape o lună

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Mureş, este de negăsit de aproape o lună de zile. Daniel Popa este surdo-mut şi epileptic şi a dispărut din data de 17 decembrie.

Mama bărbatului cere ajutorul oamenilor în speranţa că cineva l-a văzut pe fiul ei şi poate oferi informaţii care pot duce la găsirea bărbatului.

Femeia spune că şi-a văzut fiul ultima oară în 17 decembrie. A trecut pe la brutăria unde lucrează, însă nu a mai ajuns acasă. 

De atunci, familia nu mai ştie nimic de el.

Tânărul dispărut este surdo-mut şi epileptic

Sora lui Daniel îl descrie pe fratele ei ca fiind o fire dezinvoltă. Bărbatul are 1,70m, cca 80 de kilograme, ochi albastrii si parul blond.

Era imbracat intr-o geaca gri, o pereche de pantaloni negri si ghete maro.

Tânărul nu are documetul de identitate la el, doar certificatul de surdo-mut.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă din Mureş îşi caută disperată fiul. Tânărul este surdo-mut şi epileptic şi a dispărut în urmă cu aproape o lună