Antena Meniu Search
x

Pedeapsa primită de o mamă care și-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori. Le-a spus judecătorilor că a fost dorinţa lor

Caz şocant în Suedia. O femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie, după ce și-a tatuat în mod repetat cei trei copii, transmite Mediafax. Cel mai mic avea doar 5 ani când a fost tatuat pentru prima dată.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 15:38

Pedeapsa primită de o mamă care și-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori. Le-a spus judecătorilor că a fost dorinţa lor
Pedeapsa primită de o mamă care și-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori. Le-a spus judecătorilor că a fost dorinţa lor - Shutterstock

Femeia a fost condamnată pentru rele tratamente în familie. Ea le-a spus judecătorilor că nu a făcut altceva decât să satisfacă dorința copiilor ei, toți minori, de a fi tatuați.

Mama, rezidentă a regiunii Kalmar din sudul Suediei, în vârstă de 35 de ani, ar fi tatuat în mod repetat copiii cu ajutorul unui bărbat între 2019 și 2022. Plângerea a fost depusă de părinții colegilor de clasă ai copiilor.

Femeia a recunoscut că și-a tatuat copiii

Atât mama, cât și bărbatul care a ajutat-o au fost condamnați pentru rele tratamente, deși amândoi au respins categoric acuzațiile. Femeia a recunoscut că și-a tatuat copiii, justificând fapta prin faptul că nu credea că este ilegal și că însuși copiii au cerut un tatuaj, dar s-au răzgândit după ce i-a durut.

Copiii nu erau însă suficient de mari pentru a lua o decizie cu privire la un posibil tatuaj și că, prin urmare, nu a existat consimțământ, a decis tribunalului districtual, conform televiziunii publice suedeze Svt.

A fost obligată să muncească 100 de ore în folosul comunității

Femeia a fost obligată să muncească 100 de ore în folosul comunității și să plătească despăgubiri pentru daunele suferite de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Pedeapsa primită de o mamă care și-a tatuat în mod repetat cei trei copii minori. Le-a spus judecătorilor că a fost dorinţa lor