Antena Meniu Search
x

Video Taylor Swift şi Matty Healy, vocalistul trupei "The 1975" s-au despărţit, după doar câteva săptămâni de relaţie. Motivul pentru care fanii s-au bucurat de veste

După o relaţie de doar câteva săptămâni, Taylor Swift şi Matty Healy, vocalistul trupei "The 1975" s-au despărţit. Un prieten apropiat al cântăreţei a vorbit despre faptul că aceasta ar fi din nou singură, iar confirmarea pare să fi venit chiar de la Taylor.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 14:17

- Profimedia

În cadrul concertului din Chicago, vedeta a părut deosebit de emoţionată atunci când a cântat melodia "I do not wanna live forever", despre o despărţire.

Motivul pentru care şi fanii au dorit despărţirea celor doi

Taylor Swift şi Matty Healy au şocat o lume întreagă atunci când, în luna mai, au apărut primele zvonuri că ar fi un cuplu.

Fanii cântăreţei s-au arătat extrem de nemulţumiţi de alegerea făcută de idolul lor şi chiar i-au cerut să se despartă de el. Vocalistul trupei "The 1975" a fost acuzat că ar avea înclinaţii naziste după ce a salutat în stil nazist la un concert şi după ce a făcut glume pe care oamenii le-au catalogat ca fiind xenofobe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Entertainment » Taylor Swift şi Matty Healy, vocalistul trupei "The 1975" s-au despărţit, după doar câteva săptămâni de relaţie. Motivul pentru care fanii s-au bucurat de veste