Antena Meniu Search
x

Video Un senator, amenințări dure la adresa unui șef de poliție din Călărași: "Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești"

Un senator l-a amenințat pe un șef de poliție din localitatea Cuza Vodă, județul Călărași, după ce forțele de ordine au "invadat" localitatea la alegerile locale.

de Monica Palade

la 28.06.2021, 11:40

Un senator, amenințări dure la adresa unui șef de poliție din Călărași: "Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești" - captura video

Supărat pe mobilizarea masivă a agenților de poliție, senatorul PSD Nicușor Cionoiu a trecut la amenințări la adresa șefului poliției municipiului Călărași, comisarul Emil Deacu.

"Te-ai pus cu mine și ai greșit...O singură dată dacă îmi mai vorbești că tu nu ești administrator de drumuri, dar tu ești șmecher de drumuri, o să vezi ce pățești. O să fii o poveste", se aude spunând alesul social-democrat.

Senator, amenințări la adresa unui polițist

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, încearcă să aplaneze confictul pentru ca lucrurile să nu iasă mai urât și să-l calmeze pe senatorul furios.

Pe acelaşi subiect

"- Mă dai afară de zece ani.

- Nu te dau eu, te dai tu singur. Ce șmecher ești tu.

- Nu sunt șmecher. Sunt doar ofițer de poliție și sunt la serviciu. Te rog frumos", mai continuă dialogul între cei doi.

Pentru fapta petrecută la Calărași a fost deschis dosar penal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un senator, amenințări dure la adresa unui șef de poliție din Călărași: "Te-ai pus cu mine și ai greșit. O să vezi ce o să pățești"