Meniu
Search
x

Video Incidente la alegerile locale parțiale: Oamenii legii au dat amenzi și au întocmit dosare penale

Ieri au avut loc alegeri locale parţiale în peste 30 de localităţi din ţară. În mai multe zone. au fost scandaluri după vot.

De Claudiu Loghin la 28.06.2021, 08:53
Vezi și

În Voluntari a fost un scandal și a fost nevoie de intervenția trupelor SAS ca alegătorii să fie calmați. Acolo s-au aplicat nouă sancțiuni. 

Amenzi s-au dat și în Bragadiru, 20 de amenzi în valoare de 1.000 de lei, pentru că alegătorii au fost determinați să fotografieze buletinul de vot pentru a proba votul în favoarea unui anumit candidat. De asemenea, în Bragadiru, două partide politice au reclamat că BEJ le-a evacuat reprezentanții din secțiile de votare.

Amenzi și dosare penale

În județul Dolj, la Sadova, polițiștii investighează acuzații de turism electoral și în acest scop s-au făcut încă de aseară verificări în trafic. Până la acest moment, Inspectoratul Poliției Județene are o concluzie asupra acestor acuzații. 

La Covasna, la Ozun, au fost aplicate două sancțiuni a câte 4.400 de lei pentru că s-a vândut alcool în apropiere de secția de votare, iar acest lucru este interzis. Iar în județul Dâmbovița, poliția a întocmit două dosare penale pentru coruperea alegătorilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Incidente la alegerile locale parțiale: Oamenii legii au dat amenzi și au întocmit dosare penale

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman