Antena Meniu Search
x

Video August, o lună benefică pentru toate zodiile. Câştiguri materiale suplimentare şi avansare în carieră

Desenele animate Sailor Moon au cucerit-o în copilărie şi i-au deschis apetitul pentru studiul despre planete. La 26 de ani, a absolvit studiile Academiei de Astrologie din Moscova. Astrologul Alexandra Wassermann ne transmite ce a citit în stele pentru fiecare zodie în parte.

de Redactia Observator

la 07.08.2021, 08:25

Vezi și

Luna august se anunţă o lună plină de distracţii, de vacanţe sau concedii. Perioada 23-24 august este o perioadă benefică pentru tranzacţii şi cumpărături mari sau investiţii pe termen lung.

BERBEC- avantaj pe plan amoros

Este o lună benefică pentru a vă petrece timpul cu copiii, să mergeţi în parcul de distracţii. Este, de asemenea, o perioadă benefică pentru întâlnirile romantice, de cuplu. 

TAUR- susţinere în achiziţii imobiliare

Pe acelaşi subiect

Pentru tauri sunt recomandate luna aceasta achiziţiile imobiliare. Investiţiile imobiliare, contractele sunt foarte bine venite, la fel este o perioadă bună pentru a vizita locurile dragi, în care nativii se simt confortabil.

GEMENI- avantaj în comunicare

Este o perioadă foarte bună pe plan educaţional. Puteţi participa la diverse wrok-shop-uri sau cursuri de formare profesională. De asemenea, este o perioadă benefică pentru a urma cursurile unei şcoli de şoferi.

RAC- recompense financiare

Este o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Se pot înregistra creşteri ale veniturilor. Racii pot primi o primă. Nativii din zodia Rac sunt sfătuiţ să economisească bani luna aceasta, mai ales dacă au de îndeplinit un scop anume.

LEU- activitate sporită

Este luna leilor, majoritatea nativilor sunt născuţi luna aceasta. Este perioada cea mai bună pentru a ieşi în evidenţă şi a se face remarcaţi. O perioadă bună pentru schimbarea înfăţişării, a culorii părului, pentru programări la salon, abonament la sală

FECIOARĂ- spiritualitate ridicată

Este o perioadă benefică de tăcere, de linişte, de singurătate. Să petreacă mai mult timp în introspecţie. Este de asemenea, o perioadă foarte bună pentru contactul cu natura, pentru partea spirituală.

BALANŢĂ- susţinere pe zona prietenilor şi în online

O perioadă optimă pentru contacte şi comunicare, tot ce înseamnă partea de prietenie, ieşiri la petreceri. Pentru nativii Balanţă este totodată o perioadă benefică pentru lansările online sau deschiderea unei afaceri.

SCORPION- avansare în carieră

Luna august reprezintă cea mai benefică perioadă pentru creşterea pe plan profesional. Este posibil să primiţi o avansare. Este o perioadă bună de comunicare cu superiorii în cazul în care există nemulţumiri care pot fi transmise. Scorpionii aflaţi în căutarea unui loc de muncă au foarte mari şanse luna aceasta să îşi găsească o activitate potrivită.

SĂGETĂTOR- susţinere în planificarea călătoriilor

Luna august este perioada prfectă pentru plecarea în vacanţe. Sunt recomandate destinaţiile exotice, cât mai departe de casă. Dacă acest lucru nu este posibil acum, este foarte important ca măcar să realizaţi planul pentru o viitoare vacanţă. Este, de asemenea, o perioadă benefică şi pentru studii superioare.

CAPRICORN- avantaj în împrumuturi şi credite

Capricornii se pot aştepta la restituirea unor datorii. Pentru cei cu credite active, este indicat să achite luna aceasta o sumă mai mare şi atunci veţi primi şansa mai repede să scăpaţi de datorie. Toate investiţiile financiare sunt benefice luna aceasta pentru Capricorni.

VĂRSĂTOR - susţinere în parteneriate

Relaţiile de partenieriat şi de cuplu vor fi punctul forte al nativilor luna aceasta. Vărsătorii pot duce relaţia la un alt nivel, pot apărea cererile în căsătorie. Dacă vorbim despre o relaţie toxică, este benefic să o încheie. 

PEŞTI- avantaj pe zonele sănătate şi sport

O perioadă în care trebuie acordată atenţie sănătăţii, pentru realizarea investigaţiilor medicale. Este indicat ca nativii să meargă la SPA, să se relaxeze. Relaţiile cu colegii de serviciu sunt importante luna aceasta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » August, o lună benefică pentru toate zodiile. Câştiguri materiale suplimentare şi avansare în carieră