Antena Meniu Search
x

Top 6 cupluri zodiacale care nu vor avea niciodată o relație fericită

Zodii care nu se înțeleg. Unii oameni nu sunt destinați să fie împreună, oricât efort ar depune. Au viziuni diferite asupra vieții, intră mereu în conflicte inutile și privesc relația precum o bătălie din care trebuie obligatoriu să iasă învingători.

Zodii care nu se înțeleg
Top 6 cupluri zodiacale care nu vor avea niciodată o relație fericită - Hepta

Unii oameni nu sunt destinați să fie împreună, oricât efort ar depune. Au viziuni diferite asupra vieții, intră mereu în conflicte inutile și privesc relația precum o bătălie din care trebuie obligatoriu să iasă învingători.

Iată șase cupluri zodiacale care vor sfârși în flăcări, asta dacă vor reuși, măcar pentru o zi, să stea sub același acoperiș:

Berbec și Capricon

Pur și simplu nu merge, oricât ar încerca. Capricornii sunt muncitori și făcuți pentru a da ordine, iar Berbecii nu accepta nicio formă de subordonare. Cele două zodii vor ajunge să se înstrăineze, până când despărțirea va deveni inevitabilă. Asta în dragoste. Ca parteneri egali de afaceri se înteleg de minune, atât timp cât fiecare respectă autoritatea celuilalt.

Taur și Săgetător

Săgetorii și taurii au viziuni fundamental diferite asupra lumii, în modul în care se definesc, exprimă și raportează la cei din jur. Complet opuși, nu vor avea nicio șansă să se atragă reciproc. Taurul va prefera să păstreze tăcerea asupra unor probleme, care, în opinia lui, nu merită discutate, în timp ce Săgetătorul ar fi în stare să discute două săptămâni la rând, până când va lămuri absolut orice semn de întrebare. 

Gemeni și Scorpion

Probabil cel mai rău cuplu din zodiac. Gemenii, cu stilul lor pasiv-agresiv, îi vor scoate din minți pe Scorpioni, obșnuiță să seducă la prima vedere și să fie apreciați pentru orice gest. Diferențele de comportament sunt atât de mari, încât ar fi o minune ca aceste două zodii să reziste după prima întâlnire. 

Rac și Vărsător

În timp ce racii sunt pașnici, timizi și preferă să stea în confortul propriei case, Vărsătorii ar face orice pentru o doză de adrenalină. Și pentru a ieși dintre patru pereți, așa cum numesc ei locuința. Relația, dacă va merge, va merge într-o singură direcție: Fără scrupule și empatie, Vărsătorul îl va răni pe Rac, iar relația va sfârși în tăcere și regret. 

Leu și Pești

Peștii sunt visători, misterioși și trăiesc intens fiecare emoție, în timp ce Leii se consideră regii lanțului trofic și nu prea au timp de sentimentalisme. Pe măsură ce va trece timpul vor deveni din ce în ce mai distanți, iar ceea ce părea a fi o relație perfectă, la început, se va transforma într-un duel în care unul încearcă să-și păstreze dorințele și principiile, iar celălalt devine obsedat să i le schimbe. 

Fecioară și Balanță

Iubitorul de libertate Balanță și exigenta Fecioară sunt o combinație care, mai devreme sau mai târziu, va exploda în flăcări. În acest caz nu e vorba de regrete și frustrări, ci de un război cu armele pe masă, în care fiecare scoate flăcări pe gură. Pentru alții, conflictul ar fi atât de intens încât ar face orice să-l evite. Nu și cele două zodii. Va ieși cu scandal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Horoscop » Top 6 cupluri zodiacale care nu vor avea niciodată o relație fericită