Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 11 noiembrie 2020. Taurii trebuie să-și țină nervii sub control

Astăzi Luna tranzitează semnul Balanţei şi face 3 trine care ne ajută să punem ordine în relaţii, în activităţile de la serviciu şi în chestiuni birocratice.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.11.2020, 08:02

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Zodia care primește vești bune pe plan profesional
  • Este o zi excelentă să ne punem ordine în viaţa personală şi profesională
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

BERBECII sunt destul de tensionaţi, dar vor rezolva multe lucruri. Acordaţi o mai mare atenţie relaţiilor de iubire şi finanţelor.

TAURII trebuie să îşi ţină nervii sub control, pentru că au tendinţa să intre în polemici. Conflictele pot fi legat de bani, acte sau de un telefon de peste hotare.

Este o zi bună pentru GEMENI să îşi pună ordine în gânduri. Strategiile pe care le compuneţi azi vor fi de succes pe viitor, mai ales că este un moment bun să începeţi afaceri noi.

RACII sunt foarte practici şi deţin controlul. Vă organizaţi foarte bine, mai ales pe plan financiar.

Nativii LEU sunt tentaţi să facă shopping, dar nu este o zi bună pentru cheltuieli. Mai mult de atât, verificaţi produsele pe care vreţi să le cumpăraţi, pentru că este posibil să aibă defecte.

FECIOARELE au tendinţa să reverse asupra celor nevinovaţi nervii şi frustrările acumulate. Este o zi bună, însă, să vă organizaţi şi să vă stabiliţi obiectivele.

BALANŢELE vor fi destul de încăpăţânate, iar asta le poate încurca. Fiţi maleabile şi ascultaţi sfaturile celor din jur, poate primiţi idei bune.

SCORPIONII au de luat hotărâri privind o relocare sau o achiziţie. Deşi păreţi egoişti, aveţi tot dreptul să vă gândiţi întâi la voi.

SĂGETĂTORII se întâlnesc azi cu trecutul. Veţi fi foarte emoţionali din cauza unor veşti, dar recomandarea astrelor este să nu vă lăsaţi impresionaţi.

Nativii CAPRICORN se organizează foarte bine în chestiunile birocratice. Mai mult de atât, o femeie vă poate ajuta într-o problemă familială sau la serviciu.

Veşti bune privind un transfer sau un nou loc de muncă pentru VĂRSĂTORI. Nu staţi prea mult pe gânduri dacă ofertă vi se pare atrăgătoare.

Iar PEŞTII pot pica în capcana nostalgiei. Nu vă lăsaţi conduşi de sentimentele din trecut, mai ales în dragoste. Partea bună este că veţi primi sfaturi privind un curs sau un job.

Nu uitaţi, este o zi excelentă să ne punem ordine în viaţa personală şi profesională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 11 noiembrie 2020. Taurii trebuie să-și țină nervii sub control