Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 decembrie 2018. Vacanţă cu cei dragi şi planuri de viitor

Horoscop 16 decembrie 2018. O zi liniştită, în care mulţi nativi îşi fac planuri de vacanţă. Fie cu persoana iubită, fie cu familia ori prietenii, ce-i drept veţi avea şansa de a vă relaxa şi de a petrece timpul într-un mod extrem de plăcut. 

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 16 decembrie 2018 anunţă o zi plină de surprize pentru câţiva nativi - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 16 decembrie 2018. O zi liniştită, în care mulţi nativi îşi fac planuri de vacanţă. Fie cu persoana iubită, fie cu familia ori prietenii, ce-i drept veţi avea şansa de a vă relaxa şi de a petrece timpul într-un mod extrem de plăcut. 

În următoarea perioadă se anunţă creşteri ale venitului, dar trebuie să daţi dovadă de mult profesionalism şi stăruinţă la serviciu. 

Horoscop 16 decembrie 2018 Berbec

Berbecul astăzi poate cumpăra un element util pentru casă. Este posibil ca toți membrii familiei apropiați să vă felicite pentru această achiziţie şi să îşi împartă păreri. Este posibil ca evenimentul principal al acestei zile să fie un eveniment de familie sau o excursie mică în acele locuri care sunt asociate cu amintirile plăcute. Aţi putea face o vizită rudelor mai în vârstă.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Berbec

Horoscop 16 decembrie 2018 Taur

Taurul astăzi nu trebuie să fie prea pretențios în privința cuvintelor. Există posibilitatea ca o persoană apropiată, fie prieten ori rudă să aibă nevoile de sfaturile şi ideile voastre, motiv pentru care aţi putea oferi o mână de ajutor pentru a-şi putea rezolva problema. În general este o zi bună, fără conflicte sau situaţii neplăcute.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Taur

Horoscop 16 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor învăţa că singurătatea poate fi benefică uneori, chiar dacă ei preferă să îşi petreacă tot timpul din lume în compania oamenilor. Circumstanţele vor face ca toţi cei apropiaţi să aibă alte ocupaţii şi va trebui să vă petreceţi ziua de unii singuri. Citiţi o carte, uitaţi-vă la un film sau faceţi nişte planuri pentru o excursie în viitorul apropiat. În orice caz, timpul petrecut cu propria persoană vă va ajuta.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Gemeni

Horoscop 16 decembrie 2018 Rac

Pentru Raci, duminica se anunţă interesantă. S-ar putea să aveţi ocazia de a face anumite lucruri la care nici nu v-aţi gândit. Un nou hobby sau o vacanţă spontană cu cei dragi sunt posibilităţi perfecte pentrua scăpa de stresul acumulat în ultima vreme la serviciu. Fiţi pozitivi, optimişti şi acceptaţi orice idee venită din partea celor dragi.

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Rac

Horoscop 16 decembrie 2018 Leu

Leul, în data de 16 decembrie, s-ar putea să fie îngrijorat de o problemă din trecut, care este încă neclară. Astăzi poate aduce o oportunitate de a șterge ceața și de a găsi o soluție. Un scenariu riscant al acestei zile este, de asemenea, posibil. Totuși, dacă acest scenariu vă atrage atenția, dar nu doriți să vă părăsiți zona de confort încercați cumva să-l dezamorsați rapid. Oricum, riscul pentru dumneavoastră nu este ceva ce vă atrage foarte tare, dar odată luată decizia nu mai e de mers decât înainte.

Ar fi interesant și Horoscop Decembrie 2018 Leu

Horoscop 16 decembrie 2018 Fecioară

Fecioara astăzi poate fi elocventă în cuvinte și creativă în căutarea de argumente. Probabil, toate vor fi necesare pentru a găsi un alibi potrivit în comunicarea cu jumătatea sau pentru a evita răspunsul la întrebarea dificilă a cuiva. În chestiuni materiale, mai multe probleme pot apărea imediat. Poate fi o chestiune de cheltuieli neprevăzute și destul de mari. Cineva pe care l-ați împrumutat bani, este incapabil să vă plătească înapoi. Nu e tocmai timpul să vă luați adio de la bani, dar ar cam trebui să luați în calcul asta.

Vezi și Horoscop Decembrie 2018 Fecioară

Horoscop 16 decembrie 2018 Balanţă

Balanța se află într-o situație destul de confuză astăzi. Cea mai bună cale de ieșire din ea va fi cu cea mai mare sinceritate și simplitate. Din fericire, aceasta va fi singura problemă astăzi. Vei primi o șansă să ai grijă de tine, să faci o mică rearanjare în casa ta, să te gândești la sărbători, sau să vorbești călduros cu cei dragi. Nu este recomandat să încercați un experiment culinar îndrăzneț, pentru că nu va funcționa. Azi e o zi pentru manifestarea sentimentelor, nu a veleităților culinare.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Balanţă

Horoscop 16 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi pot învăța o lecție importantă despre cum să nu comunice cu străinii. Dacă întâlniți pe cineva neplăcut, nu răspundeți urât, deoarece această persoană poate deveni folositoare în viitor. Mai mult decât atât, e posibil să vă fie chiar șef, dacă vă uitați la modul cum avansează profesional unele persoane din jurul dumenavoastră, cu mai puține valori morale. Deci, multă atenție și nu lăsați scorpionul să atace decisiv și veninos. Cel puțin, nu azi.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Scorpion

Horoscop 16 decembrie 2018 Săgetător

Sagetatorii trebuie să evite astăzi orice conflict. Este recomandat sa evite discutiile in contradictoriu, fiind intr-o perioada in care nu stau cel mai bine la capitolul comunicare, nereusind sa se faca bine intelesi. Totodata, nu este cea mai bună zi pentru declarațiile de dragoste sau pentru a lua initiative privind organizarea unor petreceri surpriza.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Săgetător

Horoscop 16 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii sunt optimistii zilei. Este, insa, important ca acest optimism să nu contravină realității. Nu uitati ce planuri aveti, fiindca este posibil sa apara ceva probleme care să necesite o reacție la fulger. Atentie si la cheltuieli, nu va intindeti mai mult decât aveti plapuma.

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Capricorn

Horoscop 16 decembrie 2018 Vărsător

Varsatorii ar fi bine sa evite invitatiile la targuri de Craciun sau patinoar. Există riscul unor probleme de sanatate. Insa nu trebuie sa va izolati. Va puteti gandi sa lansati o invitatie pentru un pranz delicios, pregatit chiar de catre voi. Cea mai mare plăcere o puteti găsi în comunicarea cu vechi prieteni.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Vărsător

Horoscop 16 decembrie 2018 Pești

Pestii primesc o veste care ar putea sa le schimbe planurile. Este posibil sa fie vorba de o invitație la film de la prieteni sau o sărbătoare in familie. Chiar daca va face mare placere, agitatia din jur s-ar putea sa va oboseasca, ceea ce nu este acceptabil în ajunul unei noi săptămâni de lucru. Asadar, incercati sa evitati locurile foarte aglomerate.

Vezi și - Horoscop Decembrie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 decembrie 2018. Vacanţă cu cei dragi şi planuri de viitor