Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 octombrie 2018. Câştiguri impresionante, noroc în dragoste şi o lecţie de viaţă

Horoscop 16 octombrie 2018. O zi interesantă, în care accentul trebuie pus asupra realizării obiectivelor propuse de ceva timp şi mai ales asupra relaţiilor personale din jurul vostru. Nu ezitaţi să vă împărtăşiţi sentimentele când vine vorba de dragoste.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de luni, 16 octombrie 2018 aduce surprize pentru mulţi nativi - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 16 octombrie 2018. O zi interesantă, în care accentul trebuie pus asupra realizării obiectivelor propuse de ceva timp şi mai ales asupra relaţiilor personale din jurul vostru. Nu ezitaţi să vă împărtăşiţi sentimentele când vine vorba de dragoste.

Nu vă depăsiţi timiditatea naturală, ajungând la acţiona în sens total opus, dar aveţi puţin curaj şi abordaţi acea persoană care vă aduce sclipire în ochi.

La serviciu şansele unor câştiguri importante sunt mari, dar trebuie să depuneţi efort şi să daţi dovadă de profesionalism, mai ales în prezenţa superiorilor.

Horoscop 16 octombrie 2018 Berbec

Pe acelaşi subiect

Berbecul va simţi astăzi că a fost lovit de o idee strălucită despre cum să obţină adevărata fericire. Va şine asta pentru el, ştiind că multora asta nu le va plăcea. Dacă vrei un sfat, ascultă-i pe cei cărora le vei povesti. Acasă e bine să asculţi de cei din familie, legat de proiectul pe care îl vei propune. Fii deschis cu ei şi decizia pe care o veţi lua va fi una distractivă şi care va aduce succesul.

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Berbec 

Horoscop 16 octombrie 2018 Taur

Taurii vor avea o confruntare cu o persoană cu intenţii lipsite de onestitate, care vor încerca să discrediteze realizările personale sau profesionale ale acestora. Nu vor fi victime ale acestui fapt, dacă rămân calme şi acţionează rapid, atacând în semn de apărare. E posibil să fie nevoie de o vizită la medic, o răceală rebelă dând târcoale Taurilor.

Pe același subiect Horoscop Octombrie 2018 Taur 

Horoscop 16 octombrie 2018 Gemeni

Stilul îi caracterizează pe Gemeni astăzi. Vor purta ceva elegant şi vor primi foarte multă atenţie, fiind consideraţi un adevărat guru al modei. Acest lucru va fi cel mai important eveniment al zilei. În rest, va fi nevoie de multă energie pentru a reuşi să nu fie doborâţi de plictiseală.

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Gemeni

Horoscop 16 octombrie 2018 Rac

Racul umblă după un cadou deosebit astăzi. Va trebui să alegeți ceva foarte interesant pentru cineva apropiat dvs. și trebuie să vă abţineţi de la cumpărarea primului lucru strălucitor pe care îl vedeți în cale. Trebuie să fie ceva elegant și rafinat și nu ceva ieftin, care să transmită sentimentele tale. De asemenea, fiți atenți astăzi la ce mâncați. Optați pentru alegeri sănătoase care vă vor face să vă simțiți bine și să vă mențineți energia. Nu faceţi alegeri dubioase, există riscul de a regreta profund acest lucru.

Recomandare - Horoscop Octombrie 2018 Rac

Horoscop 16 octombrie 2018 Leu

Leul se va simți dezamăgit până la disperare astăzi, de alegerea unei persoane foarte apropiate. Această persoană va dobândi ceva pentru care ați lucrat mult timp şi veți percepe acest act drept "plagiat". Cu toate acestea, gândiți-vă serios înainte de a șterge această persoană din lista de contacte. În cel mai rău caz, amintiți-vă că imitația poate fi considerată cea mai înaltă formă de respect. Nu sări la concluzii și fii atent cum îţi exprimi sentimentele. Nu tăia legăturile cu persoana care se luptă pentru atenția ta. Vorbeşte despre cum te-a făcut să te simţi şi rezolvă problema. E posibil să te considere un model şi să nu ştie cum să fie ca tine, aşa că te copiază.

Ar fi interesant și Horoscop Octombrie 2018 Leu

Horoscop 16 octombrie 2018 Fecioară

Fecioara va începe ziua de azi simțind o motivație intensă pentru a face tot ce este mai bine în plan profesional. Unele frustrări majore vor fi centrate în jurul locului de muncă și nu vor fi clarificate până târziu seara. În plus, vă puteți simți extrem de obosită, ajutând un prieten sau un membru al familiei cu un proiect mare. În orice caz, va trebui să vă deconectați mental și fizic în această seară și să căutați relaxare. O refacere a stării de spirit este absolut necesară şi o puteţi obţine făcând ce vă place mai mult.

Vezi și Horoscop Octombrie 2018 Fecioară

Horoscop 16 octombrie 2018 Balanţă

Astăzi balanţele sunt obligate să iasă din zona lor de confort şi să facă faţă unei conversaţii dificile. Fie e vorba despre o solicitare de mărire de salariu la locul de muncă, fie o discuţie vitală cu partenerul de viaţă, fie o întrebare care vă macină demult şi vreţi un răspuns la ea. Chiar dacă par greu de dus acum, aceste acţiuni vă pot aduce un mare succes, aşa că e nevoie de zâmbete, curaj şi optimism.

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Balanţă

Horoscop 16 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi extrem de solicitaţi. Lista de sarcini începe şi se termină cu situaţii de ugenţă, pe care sunteţi chemaţi să le rezolvaţi. Fie prietenii trec printr-o criză, fie e ceva de rezolvat urgen în celălalt capăt al oraşului, toate acestea vă vor aduce un mare stres. Dacă nu uitaţi să vă energizaţi, la finalul zilei veţi simţi o mare satisfacţie.

Pe același subiect - Horoscop Octombrie 2018 Scorpion

Horoscop 16 octombrie Săgetător

Săgetătorii vor să facă astăzi o schimbare majoră în aspectul lor. Ar fi bine să ţină seama de părerea partenerului de viaţă, de dorinţele acestuia. E important ca, dacă vă schimbaţi freza, sau mergeţi să cumpăraţi haine noi, să rămâneţi atrăgători pentru partener. Dacă vrei o nouă dragoste, e esenţial să faci schimbări care să scoată în evidenţă cele mai bune părţi ale tale.

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Săgetător

Horoscop 16 octombrie Capricorn

Capricornii se gândesc în această zi la noi proiecte legate de serviciu. Dacă sunteți antreprenor, timpul vostru va fi dedicat dezvoltării unor noi idei privind extinderea întreprinderii voastre și delegarea către angajați pentru a vă ajuta în realizarea acestui lucru. Nu vă îngreunaţi însă situaţia emoţională, aveţi grijă să discutaţi cu partenerul de viaţă sau cu familia pentru a vă înţelege temperamentul tensionat din următoarea perioadă.

Recomandare - Horoscop Octombrie 2018 Capricorn

Horoscop 16 octombrie Vărsător

Vărsătorul în această zi este direct şi lipsit de păsare. Veţi lua roice decizie credeţi că este benefică, puteţi renunţa la o relaţie de lungă durată care nu vă aducea fericire, puteţi critica în mod deschis conducerea superioară a companiei voastre ori puteţi încheia anumite contracte în afaceri. Nu vă gândiţi de multe ori înainte, aveţi încredere în forţele voastre şi acţionaţi în consecinţă. Lucrurile bune vor apărea cât mai curând posibil.

Pe același subiect - Horoscop Octombrie 2018 Vărsător

Horoscop 16 octombrie Pești

Peştii sunt plini de idei despre cum să îşi reconsolideze relaţia amoroasă, intrată uşor într-o monotonie a timpului. Există însă posibilitatea să nu primiţi aprecieri din partea partenerului/partenerei, fiind chiar indignat/ă de încercarea voastră de a aduce schimbări în viaţa lor. Acţionaţi astfel cu tact şi multă înţelegere, pentru a ajunge la un consens benefic de ambele părţi.

Vezi și - Horoscop Octombrie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 octombrie 2018. Câştiguri impresionante, noroc în dragoste şi o lecţie de viaţă