Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 februarie 2022. Zodia care va pune capăt unei relații toxice

Horoscop 18 februarie 2022. Este o zi ideală pentru a spune lucrurilor pe nume și pentru a rezolva probleme din trecut. Nu mai amânați activitățile care nu vă fac plăcere, mai târziu veți regreta că nu ați acționat la timp. 

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 14:05

Vezi și

Horoscop 18 februarie 2022 Berbec

Noul an vine pentru voi cu mai mult curaj. Astfel sunteți hotărâți să puneți capăt unei relații toxice, acre vă trage în jos. La locul de muncă, lucrurile par a merge într-o direcție nouă, plină de oportunități și experiențe din care se pot învăța lecții valoroase, spun astrele

Horoscop 18 februarie 2022 Taur

Taurii au o zi agitată din cauza unor probleme de familie. O solicitare din partea unei rude se dovedește vă stresează peste măsură și vă umbrește buna dispoziție. Nu vă lăsați copleșiți de aceste situații și învățați să le gestionați într-un mod care să împace pe toată lumea.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 18 februarie 2022 Gemeni

Atragem ceea ce gândim! Aceasta este deviza după care vă ghidaţi viaţa. Felul în care alegeţi să faceţi lucrurile mai nou se bazează în special pe ideea de spiritualitate. Nu vă simţiţi deloc cu picioarele pe pământ, ci din contră. Aveţi grijă să nu cădeţi totuşi într-o extremă şi să găsiţi un echilibru.

Horoscop 18 februarie 2022 Rac

Trebuie să luaţi o decizie importantă pe care o tot amânaţi de ceva vreme. Nu sunteţi deloc hotărâţi, aşa că lucrurile vor decurge mai greu decât vă aşteptaţi. Ar fi bine să cereţi sfatul unei persoane cu mai multă experienţă. Cu siguranţă o să vă ghideze spre cel mai bun rezultat. Pe plan amoros, fiorii unei relaţii din trecut îşi vor face simţită prezenţa.

Horoscop 18 februarie 2022 Leu

Zi agitată la locul de muncă. Plecarea unui coleg, ori anumite schimbări implementate de conducere dau peste cap atmosfera de la birou. Nervii ar putea fi încordați și nu e exclus să iasă scântei. Încercați să rămâneți concentrat și să faceți tot ce este necesar fără să vă luați câmpii. S-ar putea chiar tu să fii omul care îi ajută pe ceilalți să depășească acest impas. 

Horoscop 18 februarie 2022 Fecioară

S-ar putea să ai o zi minunată astăzi. Imaginația, intuiția și creativitatea ta sunt la cote înalte, iar inspirația pentru noi lucrări artistice îți bucură sufletul. Nu lăsa nimic să-ți strice buna dispoziție. Dacă cineva drag din anturajul tău nu rezonează cu ceea ce simți în acest moment, nu-ți face griji. Va reuși de unul singur să depășească momentul.

Horoscop 18 februarie 2022 Balanță

Vei primi multe vizite în cursul zilei de azi. La un moment, tot acest "pelirinaj" s-ar putea să te enerveze. De asemenea, şi un membru al familiei ar putea să te scoată din minţi. Încearcă să îţi păstrezi calmul ca să nu ai şi tu o criză de furie. Calmul te va ajuta să treci cu bine peste această zi.

Horoscop 18 februarie 2022 Scorpion

Un coleg de birou s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul tău. În sensul să fie asculat şi consulat. Ai grijă totuşi să păstrezi o limită pentru că răbdarea îţi va fi împinsă dincolo de limite. Cel mai indicat ar fi ca astfel de discuţii să aibă loc după terminarea programului de muncă, printr-o ieşire în oraş.

Horoscop 18 februarie 2022 Săgetător

Niște prieteni apropiați sau persoana iubită s-ar putea să se supere pe tine astăzi. S-ar putea să te trezești nevoit să te împaci cu ideea că uneori „nu acum” nu înseamnă neapărat „niciodată”. Dacă cineva nu te bagă în seamă, nu continua să insişti. Ei vor trebui să îşi rezolve mai întâi problemele. În schimb, pe partea financiară stai foarte bine.

Horoscop 18 februarie 2022 Capricorn

Un eveniment social ar putea să te facă să interacţionezi cu o persoană toxică. Probabil că acest lucru nu va fi foarte plăcut pentru tine, deoarece această persoană te va copleşi cu problemele ei. Nu trebuie să te simţi obligat să o asculţi. Fii politicos, cereţi scuze şi mergi alături de prietenii tăi, de a căror companie te vei bucura foarte mult.

Horoscop 18 februarie 2022 Vărsător

Vărsătorii sunt chinuiți de sentimente pe tot parcursul zilei. Ți se pare că nu există un motiv valid pentru a lua în seamă asta. Totul pare să meargă bine pentru tine și nimeni din apropierea ta nu se confruntă cu probleme. Probabil că nu este nimic cutremurător. Este posibil să înțelegi intuitiv necazurile și anxietățile oamenilor cu care te întâlnești astăzi. Intuiția nu te înșeală niciodată, așa că poți simți psihic aproape

Horoscop 18 februarie 2022 Pești

O femeie importantă din viața ta ar putea să fie supărată pe tine, astăzi. Banii ar putea fi implicați într-un fel. S-ar putea să nu poți face nimic pentru a o liniști în acest moment, așa că cel mai bine este să ai grijă la ce urmează să faci sau să spui și să nu dai înapoi. Indiferent ce a mers prost, probabil că ea reacționează exagerat și, în cele din urmă, va vedea asta. Între timp, faci tot ce poți pentru a-ți elimina propriile anxietăți.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 februarie 2022. Zodia care va pune capăt unei relații toxice