Antena Meniu Search
x

Horoscop februarie 2022 Capricorn. Anumite valori sunt supuse testelor

În luna februarie se pune accent pe valorile tale, nu numai pe lucrurile pe care le prețuiești din punct de vedere material, cum ar fi banii, ci și pe principiile mai intangibile și pe valorile etice.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 16:07

Horoscop februarie 2022 Capricorn
Horoscop februarie 2022 Capricorn - Shutterstock

Luna Nouă din această zonă a hărții, din 1 februarie îți pune câteva întrebări destul de complicate, așa că gândește cu atenție. Pe 3 februarie, Mercur își încheie perioada retrogradă, eliberându-ți procesele de gândire și sporindu-ți încrederea intelectuală. Comunicarea devine mult mai ușoară în acest moment, așa că nu-ți fie teamă să spui ce ai în minte.

Horoscop bani februarie 2022 Capricorn

Două săptămâni mai târziu, pe 14 februarie, Mercur își schimbă semnul zodiacal și începe să se concentreze pe banii și valorile tale, ca o copie de rezervă a mesajului adus de Luna Nouă. Fă-ți acum planuri financiare, dar s-ar putea să vrei să începi și un jurnal de recunoștință pentru a te ajuta să înțelegi ce altceva contează în viața ta.

Luna Plină din 16 februarie ar putea testa aceste valori, poate într-un mod mai sever. Vei avea nevoie de toată răbdarea și de toată reținerea dacă cineva te provoacă sau încearcă să te manipuleze. Gândește-te înainte de a reacționa.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste februarie 2022 Capricorn

Soarele își schimbă zodia pe 18 februarie și vei înțelege mai bine ce se întâmplă cu persoanele din jurul tău. Vei putea să îți accesați mai ușor intuiția după data de 18, astfel încât să poți folosi această abilitate împreună cu de rațiunea și analiza. Doar în acest fel, vei putea discerne adevărul de minciună.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop februarie 2022 Capricorn. Anumite valori sunt supuse testelor