Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 2023. Previziuni pentru zodii în noul an. Ce aduce Jupiter în Berbec

Horoscop 2023. Sunt mulţi care cred că soarta ne este scrisă în stele. Aproape jumătate dintre români se ghidează zilnic după horoscop, arată un studiu IRES. Tocmai de aceea am vrut să aflăm de la astrologi şi numerologi cum se arată anul 2023. Atenţie însă, atrag atenţia psihologii, apelaţi la raţiune! Vorbim doar despre previziuni şi, indiferent de zodie, avem ceea ce se cheamă liberul arbitru. 

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 18:58

Vezi și

Horoscop 2023. Noul an vine cu speranţă şi optimism pentru toată lumea, indiferent de zodie. Însă asta nu înseamnă că nu ne place să ştim ce ne pregătesc astrele. "Aproape jumătate dintre români citesc zilnic horoscopul şi ţin cont de ce le indică astrele, arată datele unui studiu IRES. Ca să atragă norocul de partea lor, 2 din 10 români spun că au chiar şi o amuletă sau un talisman norocos", arată Cosmina Balint, reporter Observator.

Horoscop 2023. Cum să profităm de noul an

Astrologii vorbesc despre tendinţele macro şi au sfaturi pentru cei care vor să ştie în ce sens trebuie să acţioneze pentru a profita din plin de noul an. "Saturn se ocupă la nivel mondial şi cu ordinea şi cu puterea şi cu ierarhia puterilor şi ar trebui să vedem până în 2025 o aşezare a acestori puteri. Avem foarte multe oportunităţi către noi pentru că Jupiter e în Berbec şi atunci e recomandat să începem să avem curaj să spunem da", spune Mihaela Totir, astrolog.

Numerologii vin şi ei cu interpretările lor. Un an al spiritualităţii, 2023 aduce cu el şi o mulţime de provocări. "Vibraţia anului este 7. Împreună cu Saturn în Peşti ne îndeamnă clar la vindecare, la spiritualitate. Partea mai puţin frumoasă: pot fi foarte multe depresii. De asemenea, pot fi şi lucruri pe care noi nu le putem controla, cum ar fi inundaţiile şi tot felul de dezastre naturale", explică Andreea Dincă, numerolog.

Pe acelaşi subiect

Anul nou, bun pentru planuri de viitor

Însă aşa cum se spune, astrele predispun, nu obligă. Prin urmare, chiar dacă horoscopul nu arată aşa cum ne dorim, asta nu înseamnă că nu putem avea un 2023 fabulos. "Să ţinem cont că avem un liber arbitru. Indiferent dacă cineva sau ceva spune că se va întâmpla într-un anume fel, putem să ţinem cont de asta, dar să ne evaluăm puţin comportamentul, acţiunile astfel încât să nu credem că suntem la mila a ceea ce se întâmplă în jurul nostru", spune Gabriela Maalouf, psiholog.

Mai ales că prima zi din an înseamnă un nou început şi, ce moment este mai bun, pentru a face planuri de viitor şi a ne ţine de ele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 2023. Previziuni pentru zodii în noul an. Ce aduce Jupiter în Berbec