Antena Meniu Search
x

Horoscop 23 septembrie 2018. Dispută în familie, noroc în dragoste şi o surpriză plăcută

Horoscop 23 septembrie 2018. O zi relaxantă şi plină de surprize frumoase. Puteţi începe un nou hobby, singuri sau împreună cu familia ori prietenii sau puteţi pleca într-o mică excursie, departe de aglomeraţia oraşului.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 23 septembrie anunţă o zi cu multe surprize - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 23 septembrie 2018. O zi relaxantă şi plină de surprize frumoase. Puteţi începe un nou hobby, singuri sau împreună cu familia ori prietenii sau puteţi pleca într-o mică excursie, departe de aglomeraţia oraşului.

Există posibilitatea să cunoaşteţi o persoană interesantă, alături de care să petreceţi momente extrem de frumoase împreună. Se poate transforma într-o prietenie adevărată sau chiar într-o relaţie amoroasă.

Horoscop 23 septembrie 2018 Berbec

Duminică, Berbecii îşi vor ajuta părinţi. Se vor întoarce acasă, unde fiecare centimetru le va aminti de copilărie. Vor fi fericiţi şi se vor gândi cu bucurie la clipele de altădată. Nu vor avea niciun stres sau supărare. Vor fi relaxaţi şi odihniţi. Seara este dedicată romantismului. Dacă nu sunt implicaţi într-o relaţie de iubire, este o zi bună pentru a testa un site de dating.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 23 septembrie 2018 Taur 

Astăzi, Taurii vor observa neajunsurile şi defectele oamenilor  din jur. Vor fi extrem de critici cu ceilalți în încercarea de a scăpa de imperfecțiunea proprie. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă astăzi este să facă o introspecţie şi să găsească motivul care a dus la asta. Sfatul astrelor este să se identifice cu problema şi să găsească o modalitate prin care să o rezolve. 

Pe același subiect Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 23 septembrie 2018 Gemeni

Gemeni refuză să asculte sfaturile de orice fel. Asta înseamnă că riscî să facă alegeri greşite. Pot alege, de exemplu, un costum extrem de inadecvat pentru o întâlnire importantă. De asemenea, pot lua o decizie financiară greșită dacă resping recomandările experților. Sfatul astrelor este să fie raţionali şi să aleagă din tot ce aud ce li se pare că este bun pentru ei. În general, astăzi, Gemenii vor fi foarte norocoși.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 23 septembrie 2018 Rac

Racii vor fi şocaţi de schimbările ireversibile care apar în viața unui apropiat. Dacă nu doresc să li se întâmple același lucru, aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi. Trebuie să evite cunoștințele aventuroase, investițiile, şi să flirteze cu persoane ale căror intenții sunt necunoscute. Cu cât sunt mai conservatori, cu atât mai mare este șansa să stea departe de probleme.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 23 septembrie 2018 Leu

Leul este deosebit de fermecător astăzi. Toți cei de sex opus vă vor arăta interes și unul dintre ei va face tot ce îi stă în putință pentru a te cunoaște. Dacă e într-o relaţie, stai în banca ta, nu e cazul să te complici. Mai ales că acum nu este cel mai bun moment pentru idei noi, în special pentru cele ale căror rezultate sunt în mare parte necunoscute.

Ar fi interesant și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 23 septembrie 2018 Fecioară

Dacă ai pus ochii pe ceva scump, nu-l cumpăra încă. În curând vei vedea că poţi cumpăra același lucru la un preț mult mai mic. Fii răbdător. În loc să fugi la magazin, petrece timpul făcând ceva ce-ți place. Poţi chiar să începi să te gândeşti la viitorul tău, în dragoste sau în carieră.

Vezi și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 23 septembrie 2018 Balanţă

Cel mai bine este ca astăzi să rămâi între prietenii apropiaţi şi să ai grijă, cineva dintre cunoscuţi se uită la tine cu multă invidie. Mai ales că astăzi atragi atenţia asupra ta, fie prin începutul unei afaceri de succes, fie printr-o poveste nouă.

Te-ar putea interesa și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 23 septembrie 2018 Scorpion

După o săptămână grea de lucru, duminica este doar a ta! Ai finalizat cu succes multe sarcini; doar câteva treburi din casă rămân de terminat. Vei avea o mulțime de timp pentru a sta de vorbă cu oameni ale căror interese sunt similare cu ale tale. Există posibilitatea ca, astăzi, tu și oamenii cu acleaşi idei să creați o legătură durabilă. În domeniul personal, sau al afacerilor.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 23 septembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii nu trebuie să-şi facă griji în legătură cu nimic în această zi. Nu aveţi aproape niciun fel de probleme. Dacă se iveşte vreun conflict cu cineva apropiat de voi, lăsaţi garda jos şi nu fiţi încăpăţânaţi. Dacă aveți un obiectiv pe care nu l-ați implementat până acum, astăzi merită luați niște măsuri de acțiune. Veţi experimenta cu siguranță succesul și se va întâmpla mai devreme decât vă aşteptaţi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 23 septembrie 2018 Capricorn

Capricornul aşteaptă astăzi un apel telefonic din partea unei persoane foarte importante din viaţa voastră,c are va aduce veşti importante legate de creşterile voastre finaciare. Viaţa voastră nus e va schimba într-un mod imens, dar nu uitaţi de puterea pe care o aveţi: abilitatea voastră de a găsi pozitivitate în orice situaţie tensionată.

Recomandare - Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 23 septembrie 2018 Vărsător

Vărsătorul îşi petrece ziua rezolvând probleme legate de viaţa de zi cu zi. Aveți nevoie de un somn lung și de câteva momente plăcute în compania celor dragi. Mergeţi la un film, staţi într-o cafenea , vizitaţi-vă cel mai bun prieten şi încercaţi să uitaţi de orice nelinişti provenite de la locul de muncă. Acestea vor trece de la sine.

Pe același subiect - Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 23 septembrie 2018 Peşti

Peştii în această zi îşi concentrează atenţia asupra beneficiilor şi fericirii altei persoane. Nu uitaţi că sunteţi de asemenea capabili de iubire şi de fericire. Lăsaţi toate amintirile dureroase n trecut şi deschideţi-vă inima unor noi sentimente. Dacă sunteți deja într-o relație fericită, faceți totul pentru a vă asigura că această fericire nu se va termina niciodată.

Vezi și - Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop 23 septembrie 2018. Dispută în familie, noroc în dragoste şi o surpriză plăcută