Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 24 noiembrie 2020. Berbecii intră în conflict cu o persoană încăpățânată

Soarele, planeta energiei, face un aspect de trină cu Luna. Suntem mai sigur pe noi și avem capacitatea de a ne adapta oricărei schimbări.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.11.2020, 08:21

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Dragostea le încurcă pe Balanțe.
  • Forța și determinarea sunt aliații noștri astăzi.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Berbecii s-ar putea să intre în conflict cu o persoană încăpățânată, care-și vede doar propriul interes. Nici nu vrea să vă asculte părerea, așa că, cel mai bine, ar fi să îi închideți telefonul și să nu vă risipiți energia.

Taurii sunt loiali și pun preț pe siguranță în relații. Astăzi simțiți nevoia să primiți validări din partea celor din jur, iar prietenii vor fi primii cu care veți comunica excelent.

Nativii Gemeni nu ar trebui să ia lucrurile personal. Veți întâlni oameni frustrați, cu probleme emoționale, iar cel mai bine ar fi să vă detașați de ei.

Racii ar trebui să se organizeze mai bine în chestiunile birocratice. Evaluați-vă și starea de sănătate și fiți mai deschiși către dezvoltare personală.

Leii se vor implica în multe activități. Dacă vreți să fiți productivi lăsați deoparte mediul online, discuțiile cu prietenii sau alte distrageri.

Chiar dacă fizic, Fecioarele simt că depun mult efort, vor reuși să se organizeze și să rezolve cele mai complicate situații. Încercați totuși să nu vă extenuați și să vă odihniți mai mult.

Dragostea le încurcă pe Balanțe. Cineva din trecut va reintra în viața voastră, dar de data asta ar putea fi cu noroc. Astrele vă recomandă să profitați de iubirea pe care o primiți și să nu vă puneți prea multe întrebări.

Scorpionii vor dovedi că sunt responsabili într-o chestiune familială care necesită musai ajutorul lor. Iar spre seară, șansele să primiți o ofert mai bună sunt foarte mari.

Este o zi excelentă pentru ca Săgetătorii să se implici în activități de grup. Însă, în ceea ce privește casa, s-ar putea să aveți de făcut niște reparații sau de achitat facturi restante.

Nativii Capricorn se vor descurca în orice situație, indiferent de piedicile pe care cei din jur le pun în calea lor astăzi. 

În ceea ce-i privește pe Vărsători, este o zi bună pentru un nou început. Lăsați în urmă orice gând negativ, eșec sau teamă și începeți un alt capitol.

Iar Peștii vor fi intimidați de cineva sau de o situație. Cu toate acestea, aveți energie și putere să vă confruntați cu oricine, așa că nu vă lăsați mai prejos.

Nu uitați că datorită trinei formate pe cer, forța și determinarea sunt aliații noștri astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 noiembrie 2020. Berbecii intră în conflict cu o persoană încăpățânată