Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 27 noiembrie 2020. Racii se vor axa pe curățenia din casă și din relații

Mercur, planeta comunicării, face astăzi un aspect de trină cu Neptun, planeta intuiţiei. Asta înseamnă că putem luat decizii privind finanţele.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.11.2020, 08:11

Vezi și
  • Este o zi foarte bună să luăm decizii privind finanţele.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Berbecii care au avut o perioadă mai tensionată, de astăzi se vor linişti. Focusaţi-vă în special pe comunicare.

Luna trece prin semnul Taurului, iar asta îi îndreaptă mai mult către casă, familie şi interacţiune cu cei dragi.

Gemenii, în schimb, au de lucru acasă mai ales. O lucrare sau un proiect nefinalizat vă va acapara toată atenţia. Însă discuţiile privind o investiţie profitabilă nu vor lipsi zilele acestea.

Racii se vor axa pe curăţenie. Aici ne referim la toate planurile. Puteţi începe, evident, cu locuinţa, dar nu uitaţi să treceţi prin filtru şi relaţiile sau activităţile voastre.

Nativii Leu vor fi destul de categorici azi. Nu va exista o cale de mijloc nici în deciziile lor, dar nici în maniera în care cei din jur îi văd. Fie vă plac de la început, fie nu. Aşa că mare atenţie la prima impresie.

Fecioarele ar trebui să acorde familiei toată atenţia lor. Cineva drag poate avea de voi, aşa că luaţi-vă o zi liberă să îi faceţi pe plac.

Balanțele sunt foarte intuitive, iar asta le va ajuta în negocieri. Aveţi capacitatea de a vedea dincolo de cuvinte, aşa că profitaţi.

Familia este punctul de interes pentru Scorpioni. Bucuraţi-vă de prezenţa celor dragi, încercaţi să le faceţi o surpriză.

Săgetătorii au multă energie şi chef de acţiune. Faceţi sport sau orice poate o consuma şi nu uitaţi să cooptaţi un prieten.

Cei din jur ar putea profita de empatia şi bunătatea Capricornilor. Nu vă lăsaţi folosiţi, chiar dacă este pentru persoane la care ţineţi.

Nativii Vărsător se simt vinovaţi chiar şi pentru lucrurile care nu ţin de ei. Detaşaţi-vă de acest sentiment şi nu mai fiţi autocritci.

Iar Peștii discută ceva important legat de bani. O femeie vă dă sfaturi bune sau chiar vă ajută cu bugetul de care aveţi nevoie.

Nu uitaţi, este o zi foarte bună să luăm decizii privind finanţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 noiembrie 2020. Racii se vor axa pe curățenia din casă și din relații