Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 aprilie 2018. Bani, distracţie pe litoral şi o maşină nouă

Horoscop 29 aprilie 2018. Azi vei uimi cu spontaneitatea și simplitatea ta. Mândria și vanitatea nu-şi vor avea locul în această zi. Mergeți la un picnic de țară, lăsați în urmă povestile despre cât de mult ați reușit să realizați în timpul vieții. Fiţi jucăuși și inimoşi lăsaţi în urmă grija muncii

Horoscop 29 aprilie 2018. Bani, distracţie pe litoral şi o maşină nouă
Horoscop 29 aprilie 2018. Bani, distracţie pe litoral şi o maşină nouă - Observator.tv

Horoscop 29 aprilie 2018. Azi vei uimi cu spontaneitatea și simplitatea ta. Mândria și vanitatea nu-şi vor avea locul în această zi. Mergeți la un picnic de țară, lăsați în urmă povestile despre cât de mult ați reușit să realizați în timpul vieții.

Fiţi jucăuși și inimoşi şi lăsaţi în urmă grija muncii. Azi e numai despre relaxare şi voie bună.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul va avea astăzi o stare excepţională, datorată în mare parte unei bune dispoziţii pe care avut-o în săptămâna care a trecut. Dimineaţă faceţi o vizită la sală, pentru câteva exerciţii fizice care vă pun organismul în mişcare. După acest efort, cea mai bună opțiune de petrecere a timpului liber este liniștea de acasă. Nu se recomandă o călătorie la rudele care locuiesc la celălalt capăt al orașului sau la o petrecere undeva departe. Ziua de azi o petreceţi lenevind şi cel mai bine vă uitaţi la un serial preferat sau la un documentar.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul în această zi trebuie să facă față gândurilor triste. Veți reveni la ele în mod repetat, chiar ridicând un pahar înconjurat de prieteni apropiați. Un apel telefonic în a doua jumătate a zilei va ajuta la scăderea acestei stări şi bucuria vă înconjoară din nou. Vă grăbiți în brațele celor dragi, care şi-au anunţat prezenţa şi uitați tot ce v-a supărat azi. Duminica va deveni brusc distractivă şi totul va reveni la normal.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Gemeni

Geminii vor aprecia această zi, bucurându-se de fiecare moment al vieţii. Veți petrece timpul în afara orașului, apreciind faptul că aici nu sunteți presați de probleme nerezolvate și, în general, respirați mai ușor. Aceste ganduri  bune vor sprijini toti membrii apropiati ai familiei dumneavoastra. Deci, se va lua decizia ca în viitorul apropiat să mai mergeţi împreună la țară. Dar pentru moment, veți fi fericiți să vă odihniți și să mâncați mâncăruri delicioase de casă. O zi perfectă!

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Rac

Racul astăzi trebuie să fie răbdător într-o conversație cu una dintre rudele sale mai tinere. Persoana respectivă va refuza în mod categoric să meargă în aer liber, în timp ce toți prietenii lui sunt plecaţi la un picnic în afara orașului. Trebuie să luați în considerare acest punct de vedere atunci când faceți un scenariu pentru această mini-vacanță. Țineți minte că şi persoana respectivă are deja propriile interese personale și că nu aveți dreptul să comandaţi o anumită stare. Fiecare are dreptul să se distreze aşa cum consideră de cuviinţă.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Leu

Leul va fi plin de idei proaspete despre cum ar trebui să arate spațiul lor personal de locuit. Dar când începeți acest proiect cereți sfatul celeilalte jumătăți. Poate că multe din ideile dvs. nu se vor potrivi preferințelor lor. Acesta este un aspect foarte important pe care ar trebui să-l discutați, pentru că pot apărea probleme. Este mai bine să petreceți mai mult timp pe aceste discuții decât să ascultați în mod constant plângeri. Fiecare dintre voi trebuie să spună clar ce-şi doreşte şi să ajungeţi la un numitor comun. Asta înseamnă să transformi o problemă în ceva pozitiv.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Fecioară

29 aprilie va aduce Fecioarei o ușoară dezamăgire. Unii dintre prietenii dvs., cu care v-ați gândit să faceți un picnic, vă vor spune dimineață că familia lor are planuri noi. După aceste știri, va trebui să vă revizuiți urgent planurile, făcând un nou scenariu. Poate că cel mai bun lucru pentru dvs. este să vizitați chiar membrii familiei dvs., mai ales dacă nu i-aţi mai văzut de mult timp. Da, această zi va trece fără prea multă entuziasm, dar va fi confortabil din punct de vedere emoțional, iar părinţii se vor bucura enorm că le-ai dat atenţie, chiar şi pentru câteva ore. 

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanța pe 29 aprilie 2018 se va confrunta cu unele dificultăți personale. În încercarea de a câștiga o anumită persoană, nu uitați că nu sunteți singuri în astfel de intenții. Luați în considerare faptul că jumătatea voastră s-a obișnuit să trăiască înconjurată de cadouri, lucruri frumoase și complimente. Dacă nu sunteți gata să vă luptați cu toată energia pentru atenția și interesul ei, este mai bine să abandonați imediat o sarcină atât de dificilă. Poate ar trebui să vă găsiţi o iubire mai potrivită şi mai puţin orientată către avere.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii în ansamblu vor petrece această zi foarte bine, după un mic incident. Dimineața, va trebui să vă schimbați complet planurile în ceea ce privește locul, cu cine și cum veţi petrece sfârșitul săptămânii. Circumstanțele se vor dezvolta astfel încât să vă îndepărtați de oraș. Poate la o cabană care aparține prietenului dvs., dar nu veți fi obișnuiți imediat cu lipsa unor facilități familiare, dar cu puțin câte puțin o să-i daţi de cap.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Săgetător

Săgetătorii ar trebui să dedice această zi afacerilor interne. Amintiți-vă că în următoarele câteva zile va trebui să primiți o gaşcă zgomotoasă de oaspeți, să faceți multă curățenie și să vă gândiți la detaliile meniului de vacanță. Dacă aveți timp liber, băgaţi-vă în seamă vecinii, care vor simţi mirosul îmbietor al bucatelor şi se vor face cu treabă prin preajmă. Va fi o idee bună să-i inviţi la petrecere, acest lucru vă va ajuta să stabiliți relații de prietenie ei. Nu se ştie când veţi avea nevoie de ajutorul lor.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această nu vor avea timp să se plictisească. Veți face toate sarcinile casnice, vă veți uita la televizor pentru o perioadă scurtă de timp și apoi va trebui să mergeți în celălalt capăt al orașului pentru părinții dvs. Ei vă vor cere să îi ajutați cu niște lucruri complicate, este posibil să aibă unele reparații în minte. Nu v-ati imaginat ca ziua va fi atat de ocupata si ca va veti obosi mult mai mult decat vă aşteptaţi. Ehe, dar răsplata e pe măsura efortului! Veţi primi o sumă importantă de bani pentru efortul vostru, dar mult mai mare decât credeaţi posibil. În secret, părinţii ştiau că vă doriţi o maşină nouă de foarte mult timp şi reparaţiile erau doar un pretext ca să vă testeze. Aţi trecut testul!

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi se va bucura de un interes crescut din partea sexului opus. Căutarea unei noi iubiri este încă relevantă pentru dvs., şi iată a venit o perioadă crucială pentru dvs. O întâlnire de azi va avea implicații importante. Veți schimba informații de contact cu această persoană și în această seară vă vor trimite un mesaj pe telefon. Acesta va fi începutul unei lungi prietenii, care va urma o cale minunată. Iată că singurătatea se sfârşeşte azi. Mult noroc.

Horoscop 29 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii vor petrece 29 aprilie 2018 îngrijindu-i pe cei dragi. Unul dintre prietenii tăi va avea nevoie urgentă de ajutor. Aaceastă persoană va fi foarte supărată din cauza unei despărțiri. Veți avea doar un singur răspuns la aceste probleme, iar răspunsul este să faceți excursii prin spațiile verzi din orașul dvs. pentru a trece ziua împreună cu această persoană foarte dragă. Tu și acest prieten inconsolabil veți merge la club mai pe seară, pentru a căuta un refugiu în alcool și persoanele de sex opus. Nimic nu merge mai bine la despărţire ca o sticlă cu vin, poate chiar două.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 aprilie 2018. Bani, distracţie pe litoral şi o maşină nouă