Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 noiembrie 2020. Ne dozăm energia şi ne pregătim emoţional pentru o nouă săptămână de muncă

Horoscop 29 noiembrie 2020. Astăzi, cele mai multe dintre zodii trebuie să-şi dozeze energia. Nu de alta dar ne pregătim de o săptămână care aduce complicaţii la locurile de muncă şi o săptămână în care emoţiile ne vor fi puse la încercare.

de Redactia Observator

la 28.11.2020, 16:45

Horoscop 29 noiembrie 2020
Horoscop 29 noiembrie 2020 - Profimedia Images
  • Taurii sunt foarte intuitivi astăzi.
  • Fecioarele sunt foarte atente la sănătatea fizică şi mentală.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Berbec

Berbecii sunt foarte norocoși astăzi și foarte productivi. Veți reuși să finalizați tot ce ați amânat zilele trecute. Ba maim ult, veți avea timp chiar să vă și odihniți. Este o zi perfecta să petreceți timpul cu familia, să vă bucurați de poveștile lor și poate să faceți împreună o plimbare scurtă, să vă mai destindeți. Unii nativi sunt puși în fața unor decizii care le-ar putea schimba viața. Ascultați-vă intuiția și nu veți regreta.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Taur

Taurii sunt foarte intuitivi. Folosiți acest “dar” în beneficiul vostru. Este o zi perfectă pentru a vă face planuri de viitor, poate vă gândiți să cumpărați o casă sau să vă schimbați cariera. Cert este că deciziile luate astăzi, cu mintea limpede, s-ar putea să vă aducă multă bucurie. Poate nu ar strica să vă sfătuiți cu cineva cu mai multă experiență, de la care aveți ce învăța și nu vă  grăbiți. 

Horoscop 29 noiembrie 2020 Gemeni

Nativii acestei zodii au o zi excelentă. Liniștea căminului este tot ceea ce aveați nevoie pentru a vă reîncărca cu energie pozitivă. Astăzi mergeți la cumpărăturid e cadouri pentru cei dragi, pentru șefi și pentru colegi. Dar să nu vă aruncați la cheltuieli mari. Toată lumea știe cât sunteți de generoși, dar nu ar strica să fiți puțin mai economi, pentru binele vostru. 

Horoscop 29 noiembrie 2020 Rac

Veselia voastră este molipsitoare, la fel și energia. Weekendul v-a prins bine, v-ați odihnit și sunteți pregătiți pentru o nouă săptămână de muncă. Nu ar strica, totuși, să o luați mai ușor, să vă mai dozați energia. Profitați de această zi pentru relaxare: poate vreți să vă uitați la un film, să citiți una dintre multele cărți din bibliotecă, poate chiar să ieșiți la o plimbare scurtă. 

Horoscop 29 noiembrie 2020 Leu

Se anunță o zi excelentă pentru Lei. Vă priește weekendul, vă gândiți deja cu drag la perioada sărbătorilor și la cadourile pe care le pregătiți pentru cei dragi. Sunteți inspirați, poate, mai pe seară, ieșiți la o tură de cumpărături pentru Crăciun. Vă pregătiți emoțional pentru o nouă săptămână de muncă, unde s-ar putea să fie nevoie de experiența voastră mai mult ca oricând. 

Horoscop 29 noiembrie 2020 Fecioară

Fecioarele sunt foarte atente la sănătatea fizică și mentală. Sunteți puși în fața unor decizii majore în acest sens și trebuie să vă gândiți bine cum să abordați această situație. Din fericire, astrele sunt de partea voastră și veți fi inspirați să luați cele mai bune hotărâri. Spre seară, cineva drag vă va face o surpriză excelentă, un cadou pe care îl meritați din plin. 

Horoscop 29 noiembrie 2020 Balanță

Nativii Balanţă au astăzi posibilitatea de a oferi o mână de ajutor. Însă trebuie să facă asta pentru că simt că este bine de făcut un asemenea gest, nu neapărat pentru că îşi doresc ca oamenii să îi vadă drept nişte persoane altruiste. Nu este nimic în neregulă cu ideea de a vă dori să vă vadă oamenii într-o lumină mai bună, dar nu este cazul să transformaţi totul într-o mare dramă.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Scorpion

Astrele oferă nativilor Scorpion, astăzi, posibilitatea unui nou început. Indiferent că vorbim despre o schimbare minoră sau majoră în viaţă, acum e momentul să o faceţi. Este o schimbare la care vă gândeaţi de mai mult timp însă până acum nu aţi avut curajul să o faceţi. Ar fi momentul să vă asumaţi schimbarea. În cele din urmă veţi avea ocazie să vă bucuraţi de reuşite semnificative.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Săgetător

Săgetătorii îşi fac astăzi o reevaluare a sentimentelor. Cei implicaţi într-o relaţie s-ar putea să înceapă să aibă dubii în legătură cu viitorul acesteia. Cei single ori devin mult mai atrăgători pentru o persoană anume ori încep să acorde mai multă atenţie unui coleg sau unei colege de la locul de muncă pentru care până acum nu părea să existe o atracţie semnificativă.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Capricorn

Obiectivul pe care vi l-aţi propus astăzi este uşor de atins dacă perseveraţi. Dacă vă concentraţi şi vă ţineţi planurile atent stabilite, totul va fi bine. Evitaţi persoanele care nu vă insuflă o energie bună, dar evitaţi şi posibilitatea de a face modificări în programul de lucru. Astrele sunt pregătite să vă limpezească drumul spre un succes răsunător, astfel că totul ţine de fiecare individ în parte.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Vărsător

Rutina care v-a acaparat în ultima perioadă este dată peste cap, astăzi, de o veste bună. Sunteţi pe punctul de a primi o confirmare fermă despre un eveniment care vă ţinea în joc de glezne. Acum, depinde de la caz la caz dacă vorbim despre o eventuală promovare la locul de muncă sau un eveniment neaşteptat în familie şi care s-ar putea să vă influenţeze pe termen lung.

Horoscop 29 noiembrie 2020 Pești

Astăzi, Peştii au dificultăţi din cauza celor care vor să le pună în cârcă greşelile pe care nu le-au comis ei. Încercaţi să vă păstraţi răbdarea şi să nu ripostaţi pentru că s-ar putea să vă coste mai mult decât vă aşteptaţi. Cel mai bine este să lăsaţi lucrurile să curgă de la sine. În final, oamenii îşi vor da seama că nu voi sunteţi cei care sunt principalii vinovaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie 2020. Ne dozăm energia şi ne pregătim emoţional pentru o nouă săptămână de muncă