Antena Meniu Search
x

Horoscop 7 octombrie 2018. Tensiuni în familie, relaxare şi o cină romantică

Horoscop 7 octombrie 2018. O zi pozitivă cu multe beneficii şi surprize în sfera relaţiilor amoroase. Fiţi înţelegători, răbdători şi acordaţi interes persoanelor dragi vouă.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscop 7 octombrie 2018 aduce surprize interesante pentru mai mulţi nativi - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 7 octombrie 2018. O zi pozitivă cu multe beneficii şi surprize în sfera relaţiilor amoroase. Fiţi înţelegători, răbdători şi acordaţi interes persoanelor dragi vouă.

Dacă aţi pierdut legătura cu cineva din trecut, care v-a fost alături în cele mai grele momente, astrologii vă recomandă să faceţi primul pas. Un telefon, o scrisoare, un simplu semn ar putea să schimbe complet situaţia şi să vă readucă la starea iniţială de fericire absolută.

Horoscop 7 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor afla astăzi ştiri surprinzătoare referitoare la anumite persoane dragi din viaţa lor. Din păcate, faptul că nu le-aţi aflat mai devreme, va crea o stare de supărare din partea acestei persoane, deoarece va considera că nu a fost destul de importantă pentru voi, pentru a vă interesa de viaţa ei. Neînţelegerile dintre vois e vor rezolva îns rapid, cu mult tact şi înţelegere. Nu are rost ca micile supărări să strice relaţia voastră foarte bine consolidată.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Berbec 

Horoscop 7 octombrie Taur

Taurii vor fi surprinşi de diferite evenimente, întreaga zi, dar mai ales de apariţia unei persoane care v-a influenţat mult trecutul şi cu care aţi petrecut momente frumoase,d e neuitat. Poate că veți fi surprins personal de schimbările plăcute în comportamentul fostului vostru aprtener de cuplu,de creșterea bruscă a venitului sau de o altă experiență pozitivă sau plăcută din viaţa lor. Trebuie să înţelegeţi însă că aceaastă persoană este de domeniul trecutului, iar aceste schimbări nu ar trebui să repare ceva ce s-a stricat în urmă cu multă vreme.

Pe același subiect Horoscop Octombrie 2018 Taur 

Horoscop 7 octombrie Gemeni

Gemenii vor rămâne uimiţi de o anumită persoană din grupul lor de prieteni, care s-a dovedit a face lucruri remarcabile. Veți afla că această persoană a adoptat un copil dintr-un orfelinat, a deschis un adăpost pentru animale fără adăpost sau a comis un alt act nobil. Le puteţi urma calea, căutând să faceţi acte altruiste care contează mult pentru voi. Nu aşteptaţi în schimb medalii şi laude, ci doar apreciaţi-vă pe voi însuşivă pentru aceste gesturi minunate. Seara se va dovedi relaxantă, mai ales în compania membrilor familiei.

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Gemeni 

Horoscop 7 octombrie Rac

Racii au aprte de o zi în general pozitivă, plăcută şi plină de surprize. Decizia de a vă schimba compelt garderoba vă va entuziasma extrem de mult, mai ales datorită faptului că este o plăcere imensă pentru voi să mergeţi la cumpărături. Puteţi ruga o persoană dragă să vă însoţească, air astfel veţi petrece timp preţios şi cu aceasta şi veţi reuşi să primiţi şi sfaturi interesante şi bune de luat în calcul, referitoare la noile tendinţe în modă. Categoric nu veţi regreta această zi.

Recomandare - Horoscop Octombrie 2018 Rac

Horoscop 7 octombrie 2018 Leu

Leii trebuie să-şi concentreze toată atenţia în zona emoţională. Veţi avea nevoie de timp de gândire, înainte de a acţiona referitor la anumite probleme mai vechi din viaţa voastră. Partenerul/partenera voastră va dori să discute cu voi despre situaţia voastră amoroasă şi despre o schimbare pe care trebuie neapărat să o faceţi dacă nu doriţi să pierdeţi tot ce aţi construit împreună. Meditaţi asupra propriilor gânduri şi sentimente, fiţi sinceri cu voi mai ales şi hotărâţi împreună ce este de făcut pentru binele amândurora, împreună sau separat.

Ar fi interesant și Horoscop Octombrie 2018 Leu

Horoscop 7 octombrie 2018 Fecioară

Fecioara vor pleca într-o miniexcursie profesională, care poate fi o ocazie bună de a ieşi din aglomeraţia poluantă a oraşului şi de a respira un aer curat, de munte. Dacă vă smţiţi extenuaţi, obosiţi sau pur şi simplu nu aveţi încredere în capacitatea voastră de a conduce la drum lung, cereţi politicos partenerului de drum să preia rolul de şofer. În general este o zi pozitivă, evitaţi disputele şi situaţiile tensionate şi vă puteţi bucura în linişte de orice experienţă frumoasă apărută în cale.

Vezi și Horoscop Octombrie 2018 Fecioară

Horoscop 7 octombrie 2018 Balanţă

Balanţa îşi va petrece întreaga zi în compania familiei şi a celor dragi. O escapadată la munte sau o plimbare prin oraş vă va ajuta mult să scăpaţi de stresul acumulat în ultima vreme la serviciu. Aveţi nevoie de relaxare, iar cei apropiaţi vă pot ajuta să vă destindeţi. Nu este nevoie să refuzaţi astfel de ocazii, dacă staţi în casă nu veţi reuşi să vă încărcaţi la fel de bine bateriile. Fiţi încrezători şi acordaţi o şansa, ieşiţi din zona voastră de confort şi profitaţi de temperaturile plăcute de afară.

Te-ar putea interesa și Horoscop Octombrie 2018 Balanţă

Horoscop 7 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii au tendinţa să se simtă vulnerabili astăzi, motiv pentru care vor încerca să stea departe de orice apropiere romantică, pentru a nu suferi ulterior. Astrologii însă vă recomandă să vă asumaţi riscuri, sunt şanse mari să vă găsiţi fericirea. Dacă membrii familiei acţionează cu furie şi supărare, nu trebuie să-i acuzaţi de insensibilitate, ci din contră, încercaţi să fiţi răbdători şi înţelegători cu aceştia, ascultându-le problemele care le creează astfel de stări iritante.

Pe același subiect - Horoscop Octombrie 2018 Scorpion

Horoscop 7 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorii se vor bucura de ultima zi de weekend la maxim. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi experimenta momente relaxante şi plăcute, mai ales în compania celor dragi. Dacă nu aveţi un partener stabil, astrologii au o surpriză pentru voi. Există posibilitatea ca spre finalul zilei să fiţi invitaţi la o întâlnire romantică de o persoană foarte interesantă, pe care aţi admirat-o de ceva timp în secret. Dacă aveţi deja o familie, o plimbare în aer liber împreun ăcu aceştia vă este recomandată.

Citește și Horoscop Octombrie 2018 Săgetător

Horoscop 7 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii vor învăţa astăzi să comunice mai eficient. Veţi fi foarte probabil implicaţi în diferite conversaţii uşor dificile, motiv pentru care încercaţi să vă păstraţi calmul, să analizaţi fiecare întrebare sau afirmaţie pentru a oferi un răspuns argumentat şi folosiţi politeţea la maxim. S-ar putea să vă simţiţi inconfortabil în prezenţa unor persoane necunoscute, la un eveniment local, dar veţi scăpa repede de timiditate. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi încrezători şi pregătiţi pentru orice situaţie. Comunicaţi cu tact, zâmbiţi şi fiţi amabili cu toată lumea din jurul vostru. Profesionalismul vostru va fi categoric amintit.

Recomandare - Horoscop Octombrie 2018 Capricorn

Horoscop 7 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii au datoria de a fi conştiincioşi astăzi. Obiectul vostru principal va fi stabilirea priorităţilor din gospodărie şi mai ales găsirea unei metode pentru a vă transforma dieta într-una mai sănătoasă. Dacă veţi petrece seara la un restaurant, încercaţi să vă limitaţi la produse care nu sunt foarte sofisticate şi să nu vă lăcomiţi, altfel, există posibilitatea să vă creaţi o stare uşor dificilă, din punct de vedere medical. De preferat ar fi să gustaţi din fiecare preparat care vă face cu ochiul, dar nu lăsaţi poftele să vă creeze tulburări digestive.

Pe același subiect - Horoscop Octombrie 2018 Vărsător

Horoscop 7 octombrie 2018 Peşti

Peştii au nevoie de o schimbare în viaţa lor. Din anumite motive, atrag în cercul lor numai persoane interesate de sine, care joacă roluri şi nu au capacitatea de a fi cinstiţi. Astfel, trebuie să fiţi precauţi şi să aveţi încredere doar în persoanele apropiate. Seara, veţi avea parte de câteva momente excepţionale alături de perechea voastră. Relaţia voastră amoroasă se va consolida şi veţi fi pregătiţi chiar şi pentru pasul următor. Se aud oare clopotele de nuntă?

Vezi și - Horoscop Octombrie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop 7 octombrie 2018. Tensiuni în familie, relaxare şi o cină romantică