Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2021 Gemeni. Bucurie mare în dragoste şi noroc de bani

Horoscop august 2021 Gemeni. Pentru cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor, luna august seva dovedi una destul de benefică şi fericită. În ceea ce priveşte cariera, s-ar putea să vă aşteptaţi la nişte rezultate favorabile, mai ales în a doua jumătate a lunii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.07.2021, 15:43

Semn zodiacal Gemeni
Horoscop august 2021 Gemeni - Shutterstock

Sunt anunţate progrese atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Eforturile voastre vor fi încurajate şi veţi avea succes şi în domeniul educaţiei (există posibilitatea de a primi veşti în legătură cu anumite studii sau oferte de muncă în străinătate). În familie lucrurile ar putea fi liniştite, dar unele rude vor fi nevoite să se confrunte cu anumite provocări. Statura şi reputaţia voastră în cadrul societăţii va creşte oricum în această perioadă, dar trebuie să depuneţi efort şi să dovediţi că meritaţi să ajungeţi tot mai sus.

În ceea ce priveşte dragostea, unii dintre cei aflaţi sub semnul Gemenilor s-ar putea să facă pasul cel mare. Pentru nativii căsătoriți, perioada acestei luni se va dovedi a fi destul de prosperă. S-ar putea să auziți vești bune şi de la ceilalţi membri ai familiei. Cu toate acestea, în ceea ce privește viața economică, veți primi atât rezultate bune, cât și rezultate proaste. Cheltuielile pot crește; sănătatea va necesita mai multă atenție. Puteți suferi de o afecţiune descoperită recent care poate recidiva în timp, motiv pentru care trebuie să rămâneţi extrem de atenţi.

Horoscop bani august 2021 Gemeni

În ceea ce priveşte cariera, timpul se va dovedi prosper pentru nativii Gemeni. Prima jumătate a lunii va rămâne în favoarea voastră, dar a doua parte va aduce un beneficiu în mod specific. Pe 17 august, planetele se vor muta în cea de-a treia voastră casă, schimbare care va aduce şansa de a obţine profituri generoase. Cei care lucrează într-o companie ar putea profita de această perioadă pentru a arăta şefilor de ce sunt în stare. Meritele clar vor fi răsplătite. Dacă vorbim de cei independenţi, care au propria afacere, ori de cei care lucrează în sectorul privat, şansele de a obţine succes profesional sunt generoase. Veţi avea parte de sprijin din partea colegilor sau subordonaţilor voştri. S-ar putea să fiţi nevoiţi să călătoriţi mai mult, în interes de afaceri, pentru a îndeplini anumite cerinţe legate de muncă. Nu pierdeţi nicio ocazie şi profitaţi la maximum de aceste zile pentru că vă vor garanta un viitor fructuos.

Pe acelaşi subiect

În ceea ce priveşte sfera economiilor, luna august va avea rezultate mixte. Pot exista urcuşuri şi coborâşuri, dar aşa cum viaţa profesională va merge înspre mai bine şi va evolua pozitiv pentru voi, atunci şi economiile vor fi pe o linie de plutire, cel puţin. Soarele şi Mercur vor rămâne poziţionaţi în a doua casă, iar Jupiter va ocupa casa a9-a. Astfel, banii vor continua să ajungă în mâinile voastre, dar depinde doar de voi dacă vor rămâne sau vor fi oferiţi mai departe. Veţi avea parte de sprijin necondiţionat, dar şi de mult noroc. Pe 9 august, planeta Mercur se va muta în a treia casă, din cauza căreia veniturile voastre vor scădea într-o anumită măsură. Ulterior, după a doua jumătate a lunii, totul se va reaşeza pe o poziţie balanţată, fără câştiguri, dar fără pierderi. Saturn în casa a 8-a deschide calea unor cheltuieli inutile, motiv pentru care trebuie să fiţi chibzuiţi.

Horoscop sănătate august 2021 Gemeni

Luna august este uşor îndoielnică în ceea ce priveşte sănătatea. Poziţia lui Ketu în casa a şasea şi a lui Saturn în casa a opta, precum şi poziţia lui Rahu în casa a 12-a nu pot fi considerate favorabile pentru bunăstarea voastră. S-ar putea să descoperiţi nişte afecţiuni pentru care aveţi nevoie de prudenţă maximă şi multă grijă. O boală cronică poate recidiva roi s-ar putea să contractaţi una nouă. Contactaţi imediat medicul dacă există orice fel de simptome sau nelinişti în acets sens. Căutaţi asistenţă medicală adecvată în funcţie de probleme şi nu ignoraţi semnele dacă apar. Menţineţi un regim de viaţă sănătos şi faceţi exerciţii fizice în mod regulat.

Horoscop dragoste august 2021 Gemeni

Şi în dragoste lucrurile vor fi oarecum mixte. Venus se va poziţiona în casa a 11-a, datorită căreia prima jumătate a lunii august va fi plăcută, lipsită de probleme în relaţiile amoroase. Dragostea şi afecţiunea reciprocă va creşte între voi doi. Veţi avea ocazia să petreceţi timp de calitate cu persoana iubită, veţi rămâne entuziasmaţi de relaţia voastră şi veţi lua decizia (dacă nu a fost luată deja) să vă mutaţi împreună. Puteţi contempla de asemenea spre a duce povestea de iubire la nivelul următor – căsătoria. Timpul pare destul de favorabil pentru nativii necăsătoriţi care se află sub semnul zodiacal al Gemenilor; s-ar putea să primiţi o cerere în căsătorie. Cântăriţi cu atenţie răspunsul.

Nativii căsătoriţi vor rămâne, de asemenea, într-o sferă pozitivă. Viaţa conjugală va fi destul de prosperă, deoarece veți beneficia de sprijinul necondiționat al partenerului de viață. Este posibil să obţineţi succes inclusiv în afaceri datorită sufletului vostru pereche. Aţi putea planifica inclusiv o călătorie romantică în următoarea perioadă. Profitaţi de fiecare moment împreună şi evitţi discuţiile care pot duce la ceartă. Fiţi răbdători şi înţelegători unul cu celălalt.

Prezența Soarelui și a lui Mercur în a doua casă va aduce o mare cantitate de armonie în familie. Compatibilitatea cu membrii gospodăriei voastre va fi excelentă în luna august. De asemenea, este posibil să aveţi şansa să vă reîntâlniţi şi cu alte rude pe care nu le-aţi mai văzut de ceva vreme. Evitaţi anumite discuţii, mai ales cu cei mai tineri din familie, pentru că s-ar putea să apară neînţelegeri, iar gestionarea nepotrivită a acestora va duce la certuri şi situaţii tensionate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2021 Gemeni. Bucurie mare în dragoste şi noroc de bani