Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop Capricorn august 2024

În august se anunță o lună de transformări și reevaluări, cu accent pe resurse, cunoștințe și carieră. Luna Nouă din 4 august în Leu activează zona resurselor comune și a transformărilor profunde. Pe 5 august, Venus și Mercur își schimbă semnul.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 13:17

- Shutterstock

Venus intră în Fecioară, influențând sfera studiilor superioare, călătoriilor și viziunii tale asupra lumii. Vei fi mai concentrat pe detalii și vei avea ocazia să îți extinzi orizonturile într-un mod practic și plăcut. Însă, Mercur începe retrogradarea în același semn, aducând posibile întârzieri sau confuzii legate de planurile educaționale sau călătorii.

Mercur retrograd revine în Leu pe 15 august și îți influențează din nou zona resurselor comune și a schimbărilor profunde. Vei simți nevoia să reevaluezi și să clarifici aspecte legate de finanțele tale și ale altora. Pe 28 august, Mercur reîncepe mersul direct, aducând claritate și oportunitatea de a rezolva problemele care au apărut în perioada retrogradării. În final, pe 29 august, Venus intră în Balanță, aducând armonie și echilibru în viața ta profesională.

BANI: August aduce o serie de influențe importante asupra resurselor tale financiare. Luna Nouă din 4 august îți oferă ocazia să începi noi inițiative financiare, să îți clarifici strategia pentru resursele comune sau să abordezi schimbări majore în modul în care gestionezi banii împreună cu partenerii sau instituțiile. Mercur retrograd în Fecioară și apoi în Leu poate aduce confuzii sau întârzieri în ceea ce privește tranzacțiile financiare, investițiile sau negocierile importante. Este important să verifici toate detaliile și să eviți deciziile impulsive.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Venus în Fecioară îți stimulează dorința de a construi relații bazate pe încredere și respect, dar și de a-ți analiza și îmbunătăți aspectele de comunicare și înțelegere cu partenerul. Cu Mercur retrograd în aceeași zonă, este posibil să apară neînțelegeri sau să fie necesar să clarifici probleme mai vechi legate de relații. Luna Plină din 19 august poate aduce revelații importante despre relații, în special în ceea ce privește modul în care îți valorifici emoțiile și resursele personale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Horoscop » Horoscop Capricorn august 2024