Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Balanță. Apar schimbări majore pe plan sentimental

Horoscop decembrie 2022 Balanță. În această lună, este esențial pentru tine să fii aproape de casă și de familie și vei observa acest lucru când Mercur și Venus, planeta care te guvernează, se vor muta în zona căminului pe 6 și, respectiv, 9 decembrie.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:59

Horoscop decembrie 2022 Balanță
Horoscop decembrie 2022 Balanță - Shutterstock

Dar, pe 7 decembrie, Luna Plină activează casa călătoriilor și a deplasărilor. Te poți simți neliniștit mai ales dacă călătorești, iar pentru că Marte retrograd este în conjuncție cu lunația te vei confrunta cu imprudențe. Atenție cum conduci!

Horoscop dragoste decembrie 2022 Balanță

Pe 20 decembrie, Jupiter activează relațiile emoționale și sentimentale. Aspectul este favorabil mai ales pentru nativii care momentan nu se află angrenați într-o relație, fiind momentul potrivit să întâlnească pe cineva, într-un mod cu totul special.

Dar când se apropie sărbătorile, familia rămâne în continuare prioritatea principală. Luna Nouă care are loc în acest sector al astrogramei aduce vești bune legate de familie, poate inclusiv o sarcină, o naștere sau o adopție. Acestor aspecte se asociază și Soarele pentru a întregi imaginea unui cămin plin de energie și bunăstare.

Totuși, Mercur devine retrograd în zona familiei pe 29 decembrie. În orice caz, sfârșitul anului este de obicei o perioadă emoțională, așa că acest An Nou va fi probabil deosebit de semnificativ sau nostalgic pentru tine. Înainte ca Anul Nou să ofere un nou început, ai putea dori să vă petreci ziua vizitând zone care v-au plăcut sau care au legătură cu copilăria și locurile în care ai crescut.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Balanță. Apar schimbări majore pe plan sentimental