Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Capricorn. Sezonul Capricornilor vine cu responsabilități mari pentru nativi

Horoscop decembrie 2022 Scorpion. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că zodia ta este evidențiată în această lună, deoarece este sezonul Capricornilor. 

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 10:28

Horoscop decembrie 2022 Scorpion
Horoscop decembrie 2022 Scorpion - Shutterstock

Dorința ta de a prioritiza familia mai presus de orice. Mercur și Venus intră în Capricorn pe 6 și, respectiv, 9 decembrie, semnalând începutul lunii. Acest lucru te ajută să planifici în detaliu, ai o atitudine agreabilă și plăcută.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Capricorn

Pe 7 decembrie, Luna Plină se petrece în casa responsabilităților și a activităților zilnice, sugerând că pui mare preț pe poziția ta de persoana care îngrijește, atât casa, cât și familia. Dar ceea ce contează cu adevărat este revenirea lui Jupiter în zona familiei din harta ta, pe 20 decembrie. Acest aspect produce efecte positive pentru mediu familial, poate discutăm chiar de o extindere a familiei, fie prin alianță, fie prin naștere.Te vei bucura mai mult de a fi alături de cei dragi în această perioadă, mai mult decât orice altă zodie. Cel mai probabil ai planuri mari pentru familie, unele dintre ele putând implica chiar mutarea sau extinderea reședinței existente.

Horoscop bani decembrie 2022 Capricorn

 Cu siguranță, dacă dorești să întreprinzi acțiuni imobiliare acum este cel mai potrivit moment. Încrederea ta va crește odată cu intrarea Soarelui în Capricorn, pe 21 decembrie, și vei fi bine poziționat pentru a-ți duce la îndeplinire idealurile, mai ales în timpul Lunii Noi din 23 decembrie. Vei fi în cea mai bună formă pe parcursul acestei luni, și este important să cunoști că amintirile de acum te vor marca mult timp. Cu toate acestea, după ce Mercur intră în Capricorn pe 29 decembrie, vei avea un sfârșit de an mai liniștit și mai reflexiv. În 2022, ai învățat multe, iar acum ești pregătit pentru următoarea aventură.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Capricorn. Sezonul Capricornilor vine cu responsabilități mari pentru nativi