Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Fecioară. Se ivesc oportunități interesante pe plan profesional

Horoscop decembrie 2022 Fecioară. Începutul lunii decembrie este un moment minunat pentru a dezvolta legătura emoțională cu partenerul, mai ales că Neptun revine la mersul direct pe 3 decembrie.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:52

Horoscop decembrie 2022 Fecioară
Horoscop decembrie 2022 Fecioară - Shutterstock

Săptămâna următoare se dezvoltă o atmosferă plină de flirt, emoție și distracție, datorită faptului că Mercur și Venus, se mută amândoi în casa fericirii pe 6 și, respectiv, 9 decembrie. În dragoste și în viață, ar trebui să folosești această energie pentru a fi dinamic și îndrăzneț.

Horoscop bani decembrie 2022 Fecioară

În timpul Lunii pline din 7 decembrie, vei avea o oportunitate interesantă în carieră, mai ales că ceilalți ți-au sesizat abilitățile. Jupiter se întoarce într-una dintre cele mai complicate zone astrogramei pe 20 decembrie, unde va rămâne până în luna mai a anului următor. Vei șansa de a dezvolta siguranța de sine și legăturile cu ceilalți. Ar trebui să renunți la atitudinea plină de stres și să te bucuri mai mult de ceea ce ai

Horoscop dragoste decembrie 2022 Fecioară

Soarele ajunge în aceeași casă cu Jupiter pe 21 decembrie, iar o Lună Nouă are loc tot aici pe 23 decembrie. Este o perioadă în care poți lăsa lucrurile să meargă de la sine, fără a mai fi mereu în control. Ultimul eveniment astrologic semnificativ al anului 2022, Mercur care devine retrograd pe 29 decembrie, ar putea fi un moment interesant pentru tine. S-ar putea să te întâlnești din nou cu o iubire veche sau să simți nevoia de te răsfăța, așa cum nu ai mai făcut-o de mult.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Fecioară. Se ivesc oportunități interesante pe plan profesional