Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Săgetător. Decembrie vine cu rezolvarea unor conflicte

Horoscop decembrie 2022 Săgetător. Faptul că Neptun devine direct pe 3 decembrie aduce o rezolvare creativă a unui conflict familial de lungă durată, odată cu începerea lunii decembrie.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 17:11

Horoscop decembrie 2022 Săgetător
Horoscop decembrie 2022 Săgetător - Shutterstock

Cu Mercur care părăsește zodia ta și intră în zona banilor pe 6 decembrie, luna începe bine din punct de vedere financiar. Dar atenție, că Mercur aduce finanțe, dar le și risipește ușor.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Săgetător

Luna Plină în semnul zodiacal opus ție, a doua zi, aduce multă afecțiune, precum și posibilitatea unei alianțe romantice avantajoase. Ar putea fi un moment important dacă lucrezi alături de partenerul tău sau ai de gând să faci asta. Doar câteva zile mai târziu, pe 9 decembrie, Venus se mută și ea în casa banilor stabilizând mediul financiar și aducând un plus de venituri.

Horoscop bani decembrie 2022 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Mai mult, pe 20 decembrie, Jupiter, planeta care te guvernează, se va întoarce în casa fericirii. Acest impact favorabil le este dedicat indivizilor care sunt dispuși să își asume un oarecare risc în afaceri. Dacă dai dovadă de motivație și acționezi vei fi recompensat. Acest lucru este susținut și de faptul că Soarele își schimbă semnul și intră și el în casa banilor, aducând căldură, optimism și fler în afacerile tale financiare.

Nu rata una dintre cele mai bune oportunități financiare ale anului, atunci când Luna Nouă va avea loc în tot aici, câteva zile mai târziu. Chiar dacă este sezonul sărbătorilor, încă mai ai planuri de făcut bani. Cu toate acestea, pe măsură ce 2022 începe să se estompeze, fii prudent cu cheltuielile tale. Pe 29 decembrie, Mercur va deveni retrograd, ceea ce va face ca datoriile acumulate în perioada sărbătorilor să devină mai problematice. Pe măsură ce începe noul an, fă-ți planuri de a-ți reduce cheltuielile.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Săgetător. Decembrie vine cu rezolvarea unor conflicte