Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Scorpion. Apare dezechilibru în viața amoroasă

Horoscop decembrie 2022 Scorpion. La începutul lunii decembrie, realitatea și iluzia se află în conflict cu viața ta amoroasă, mai ales pe 3 decembrie, când Neptun revine la mersul său direct.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 15:06

Horoscop decembrie 2022 Scorpion
Horoscop decembrie 2022 Scorpion - Shutterstock

Trebuie să înțelegi cu adevărat ce este autentic și ce nu. Acest lucru poate fi semnificativ, deoarece restul lunii decembrie pare să fie destul de ocupat, cu o mulțime de sarcini, atât plăcute, cât și enervante. Trebuie să te asiguri lucrurile funcționează, astfel încât să nu te trezești singur.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Scorpion

Mercur intră în zona mentală a hărții tale natale pe 6 decembrie. Venus îl urmează pe 9 decembrie. Este posibil ca aceste plasamente astrologice să îți ofere foarte multe idei, să te ajute să comunici excelent și să ajungi la rezultate intelectuale fascinante. Însă, există posibilitatea de a te epuiza. Vei experimenta perioade de stres mental, din cauza căruia somnul nu va fi foarte liniștit, având în vedere că gândurile tale au un flux rapid de manifestare.

Poți fi în pragul epuizării dacă combini acest lucru cu Luna Plină foarte emoțională din 7 decembrie. Dacă poți, odihnește-te mult și exprimă-ți sentimentele prin sport sau exerciții fizice. Te va ajuta să îți calmezi mintea și să îți îmbunătățiți starea generală de bine atunci când Jupiter se va întoarce la domiciliul său în casa bunăstării pe 20 decembrie, dar între timp, cere ajutor pentru ceea ce nu poți face singur.

Pe 21 decembrie, când Soarele își schimbă semnul zodiacal, vei fi motivat să te reîntâlnești cu vechi prieteni. La Luna Nouă, care are loc două zile mai târziu, atenția ta se va îndrepta în mod natural către noi prietenii. Este posibil ca evenimentele să încetinească în ritm atunci când Mercur va deveni retrograd pe 29 decembrie. Dacă vrei să rămâi pe drumul cel bun la începutul noului an, acordă atenție detaliilor.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Scorpion. Apare dezechilibru în viața amoroasă